Yandex Metrica

Fenerbahçe'de Muhammed Gümüşkaya krizi! Jorge Jesus biletini kesmişti ancak...

Fenerbahçe'de Muhammed Gümüşkaya krizi! Jorge Jesus biletini kesmişti ancak...

Muhammed Gümüşkaya'yla ilgili Jorge Jesus kararını verdi ancak bu karar Fenerbahçe yönetimini memnun etmedi. Çiçeği burnundaki teknik adam, genç yıldız ismin takımda kalmasını istemedi ve kiralanması yönünde rapor verdi. Bu karar Fenerbahçe’de yeni bir krizi başlattı. Bir kısım Jorge Jesus'un kararını haklı bulurken, bazı Fenerbahçeliler ise oyuncunun mutlaka takımda kalması gerektiğini savundu.

Spor

23.01.2024, 19:23

Tolgay Arslan hat-trick + asist yaptı! Maçın oyuncusu seçildi Tolgay Arslan hat-trick + asist yaptı! Maçın oyuncusu seçildi Haberi Görüntüle

MUHAMMED GÜMÜŞKAYA’NIN KİRALANMASINI İSTEDİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Muhammed Gümüşkaya için kiralansın raporu krize neden oldu. Bu sezon başında Vitor Pereira ile çıkışa geçen ve daha sonra düşüşe geçen genç futbolcu, sezonun ikinci yarısını GZT Giresunspor'da kiralık olarak geçirmişti. Slavia Prag maçından beri takip eden Portekizli çalıştırıcı, takım ile ilgili raporunu Başkan Ali Koç'a sundu. Muhammed Gümüşkaya'nın bu performansı ile yetersiz olduğunu düşünen deneyimli teknik direktör, genç futbolcunun kiralanmasının daha iyi olacağını belirtti.

Öte yandan sezonun ikinci yarısını Giresunspor'da geçiren 21 yaşındaki futbolcu Muhammed Gümüşkaya için Fenerbahçe’nin kapısını çalması bekleniyor. Teknik direktör Hakan Keleş'in beğendiğini söylediği Muhammed Gümüşkaya için yeniden bir transfer teklifi yapılabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading