Yandex Metrica

Fenerbahçe Benzema ile anlaştı mı?

Fenerbahçe Benzema ile anlaştı mı?

Arabistan'ın Al-Ittihad kulübünde forma giyen Karim Benzema için dikkat çekici bir transfer gelişmesi yaşandı. Ülkeye uyum sağlamakta zorlanan ve sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Karim Benzema için Fenerbahçe'nin harekete geçtiği belirtildi.

Spor

27.05.2024, 16:03

Sezon başında, 14 sezon boyunca formasını giydiği ve efsaneleştiği dünya devi Real Madrid'den ayrılarak Arabistan'a transfer olan Karim Benzema, beklentilerini karşılayamadı. Kıtaya uyum sağlamakta zorlanan ve yaz transfer döneminde takımdan ayrılması kesin gibi görülen yıldız golcü, Süper Lig'e gelebilir.

En-Nesyri, Fenerbahçe'ye gelecek mi? Sevilla'dan flaş açıklama En-Nesyri, Fenerbahçe'ye gelecek mi? Sevilla'dan flaş açıklama Haberi Görüntüle

BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞILDI

Fransız futbolunun en büyük golcülerinden biri olarak kabul edilen Karim Benzema için Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandıracak gelişmeler yaşanıyor. Suudi Arabistan basınında yer alan bir habere göre; Fenerbahçe yönetimi, Karim Benzema ile son derece olumlu bir görüşme gerçekleştirdi. Tarafların büyük ölçüde anlaştığı, ancak henüz tek bir pürüzün giderilmediği belirtildi.

Ferdi Kadıoğlu gidecek mi En-Nesyri gelecek mi? Ali Koç'tan dikkat çeken açıklama Ferdi Kadıoğlu gidecek mi En-Nesyri gelecek mi? Ali Koç'tan dikkat... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ YÖNETİMİ GETİRECEK

Fenerbahçe yönetiminin, Benzema ile yaptığı görüşmede yapılacak seçimin transferin seyrini belirleyeceği Fransız oyuncuya iletilmiş. Ali Koç'un yönetiminin seçimi kazanması durumunda Karim Benzema'yı hemen İstanbul'a getireceği ve oyuncunun da Fenerbahçe'de forma giymeye sıcak baktığı açıklandı. Ancak çıkan haberde, transfer ücretiyle ilgili herhangi bir bilgiye yer verilmedi.

Galatasaray'ın istediği yıldızı açıkladılar: Ayrılık onaylandı Galatasaray'ın istediği yıldızı açıkladılar: Ayrılık onaylandı Haberi Görüntüle

29 MAÇTA 13 GOL ATTI

Bu sezon Al-Ittihad formasıyla tüm kulvarlarda 29 maçta 2461 dakika sahada kalan Karim Benzema, 37 yaşında olmasına rağmen 13 gol atıp 8 asist yaparak takımına önemli bir skor katkısı sağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading