Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe Benzema için harekete geçiyor! Başkan kim olursa olsun getirecek

Fenerbahçe Benzema için harekete geçiyor! Başkan kim olursa olsun getirecek

2023-2024 sezonunu Süper Lig'de ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertliler, özellikle forvet hattını güçlendirmek amacıyla büyük bir yıldız olan Karim Benzema'yı kadrosuna katmayı hedefliyor.

Spor

27.05.2024, 17:18

Karim Benzema, 14 sezon boyunca forma giydiği ve efsaneleştiği Real Madrid'den ayrılarak 2023-2024 sezonu başında Suudi Arabistan'a transfer olmuştu. Ancak burada beklentilerini karşılayamayan Fransız golcünün, yeni sezonda Arabistan'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Transfer sezonu ne zaman başlayacak 2024? Transfer sezonu ne zaman başlayacak 2024? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN BENZEMA PLANLARI

Fenerbahçe mevcut yönetimi, Benzema ile olumlu görüşmeler gerçekleştirdi ve taraflar büyük ölçüde anlaşma sağladı. Transferin gerçekleşmesi için tek pürüzün, Fenerbahçe'de yapılacak başkanlık seçimi olduğu belirtildi. Başkanlık seçimini kazanan taraf, Benzema'nın transferini hemen gerçekleştirmeyi planlıyor.

Voleybolcu Zehra Güneş'in son durumu ne? İşte sakatlık açıklaması... Voleybolcu Zehra Güneş'in son durumu ne? İşte sakatlık açıklaması... Haberi Görüntüle

BAŞKANLIK SEÇİMİ VE TRANSFERİN GELECEĞİ

Fenerbahçe'nin mevcut başkanı Ali Koç ve eski başkan Aziz Yıldırım, her ikisi de Benzema'yı ve teknik direktör olarak Mourinho'yu takıma getirmeyi hedefliyor. Aziz Yıldırım'ın başkan olması durumunda Benzema'yı transfer edeceği yönünde iddialar bulunurken, Ali Koç da bu fikri desteklediğini ve aynı şekilde Benzema'yı getirmeyi planladığını yeni gelişen Benzema görüşmesiyle belli etmiş oldu.

Türk atletizm tarihinde ilk: Ersu Şaşma, Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı Türk atletizm tarihinde ilk: Ersu Şaşma, Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda bronz... Haberi Görüntüle

BENZEMA'NIN PERFORMANSI

Karim Benzema, Al-Ittihad formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 29 maçta 2461 dakika süre aldı ve 13 gol ile 8 asist kaydetti. 37 yaşındaki golcü, takımına önemli bir skor katkısı sağladı.

Habere Tepki Ver

6

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading