Yandex Metrica

Fenerbahçe Avrupa'ya havlu atabilir! İşte gruptan çıkmak için gereken senaryolar

Fenerbahçe Avrupa'ya havlu atabilir! İşte gruptan çıkmak için gereken senaryolar

Fenerbahçe, Nordsjaelland'a deplasmanda 6-1 mağlup olarak tur umutlarını son maça bıraktı. Peki Fenerbahçe nasıl tur atlar? İkinci sırayı alırsa ne olacak? İşte tüm olasılıklar ve güncel puan durumu...

Spor

23.01.2024, 21:47

Nordsjaelland'ın Fenerbahçe'yi 6-1 mağlup etmesi ve Ludogorets'in Spartak Trnava'yı 2-1 mağlup etmesi sonucunda Fenerbahçe, grupta 3. sıraya geriledi. İşte takımların güncel puan durumu:

  1. Nordsjaelland: 10 puan, +11 averaj
  2. Ludogorets: 9 puan, -1 averaj
  3. Fenerbahçe: 9 puan, -2 averaj
  4. Spartak Trnava: 1 puan, -8 averaj
Adı Beşiktaş ile anılıyordu! Ve sürpriz imza... Adı Beşiktaş ile anılıyordu! Ve sürpriz imza... Haberi Görüntüle

En Nesyri transferinde son düzlük! İşte Fenerabhçe'nin teklifi En Nesyri transferinde son düzlük! İşte Fenerabhçe'nin teklifi Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN İHTİMALLERİ

  • Fenerbahçe, Spartak Trnava'yı mağlup ederse gruptan çıkmayı garantiler.
  • Fenerbahçe, Trnava ile berabere kalırsa ve Ludogorets-Nordsjaelland maçı berabere biterse, Fenerbahçe gruptan lider çıkar.
  • Fenerbahçe, Trnava ile berabere kalırsa ve Ludogorets-Nordsjaelland maçını kazanan bir takım çıkarsa, Fenerbahçe gruptan ikinci çıkar.
  • Fenerbahçe, Trnava'ya yenilirse ve Ludogorets-Nordsjaelland maçını kazanan bir takım çıkarsa, Fenerbahçe'nin çıkma ihtimali zorlu hale gelir (ikili averaj eşit olduğunda genel averaj belirleyici olacak).
ÖZET: İSPANYA - İNGİLTERE SKOR:2-1 (EURO 2024 FİNAL) | Avrupa'nın en büyüğü belli oldu! Şampiyon İspanya ÖZET: İSPANYA - İNGİLTERE SKOR:2-1 (EURO 2024 FİNAL) | Avrupa'nın... Haberi Görüntüle

GRUBU LİDER TAMAMLAMANIN ÖZETİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grup lideri olan takımlar doğrudan son 16 turuna yükselirken, ikinci sırayı alan takımlar UEFA Avrupa Ligi'nde play-off oynama hakkı elde eder.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading