Yandex Metrica

Fatih Terim'in prensinin renkleri değişti! Olimpiu Morutan Ankaragücü'nde

Fatih Terim'in prensinin renkleri değişti! Olimpiu Morutan Ankaragücü'nde

Galatasaray, Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan'ı Ankaragücü'ne bonservisiyle sattı. Kulüp, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamayla, Morutan'ın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu. Morutan'ın yeni takımı Ankaragücü olacak.

Spor

23.01.2024, 21:18

Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için bu sezon Wilfried Zaha, Tete, Hakim Ziyech gibi önemli oyuncuları transfer etti. Bu nedenle kanat oyuncusu pozisyonunda da geniş bir kadro oluştu. Bu durumda, Olimpiu Morutan'ın ayrılığı beklendiği gibi gerçekleşti.

Süper Lig'in cep yakan transferleri açıklandı: O yıldız rekor kırdı! Süper Lig'in cep yakan transferleri açıklandı: O yıldız rekor kırdı! Haberi Görüntüle

GERİ ALMA OPSİYONUYLA SATILDI

Sports Digitale haberine göre, Galatasaray, Olimpiu Morutan'ın Ankaragücü'ne yapacağı olası transferden yüzde 20 pay alacak. Ayrıca sarı-kırmızılılar, belirli opsiyonlara bağlı olarak Rumen futbolcuyu geri alma hakkına da sahip olacak.

En Nesyri transferinde son düzlük! İşte Fenerabhçe'nin teklifi En Nesyri transferinde son düzlük! İşte Fenerabhçe'nin teklifi Haberi Görüntüle

1 MİLYON EUROLUK MADDE

Morutan, 2021-22 sezonunda Steaua Bükreş'ten Galatasaray'a katılmıştı. Morutan'ın sözleşmesinde, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarına kalması durumunda Steaua Bükreş'e 1 milyon Euro ödemesini içeren bir madde de bulunuyordu.

Lille takımı güçlü mü? Fenerbahçe Lille'i yenebilir mi? Lille takımı güçlü mü? Fenerbahçe Lille'i yenebilir mi? Haberi Görüntüle

CİMBOM ÖDEME YAPMAKTAN KURTULDU

Galatasaray, bu sezon Şampiyonlar Ligi grup aşamasına kalma hedefi doğrultusunda mücadele ediyor. Eğer Norveç temsilcisi Molde'yi elemeyi başarırsa, 4. torbadan Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma hakkı elde edecek. Olimpiu Morutan'ı geri alma opsiyonu sayesinde Galatasaray, hem ekstra ödeme yapmaktan kaçınacak hem de gerektiğinde oyuncuyu geri alabilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading