Yandex Metrica

Fatih Terim'i çıldırttı: Hakem falan değilsin

Fatih Terim'i çıldırttı: Hakem falan değilsin

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, OFI Girit ile berabere kaldıkları maçın sonrasında hakemle ilgili çok sert açıklamalarda bulundu, oyunun akışını etkileyecek kararlar alındığını savundu.

Spor

05.03.2024, 15:46

Yunanistan Süper Ligi'nde mücadele eden Panathinaikos, OFI Girit ile 2-2 berabere kalarak sezonu 4. sırada tamamladı ve Şampiyonluk Turu'na katılma hakkı elde etti.

Beşiktaş'tan Belçikalı yıldız için takas teklifi Beşiktaş'tan Belçikalı yıldız için takas teklifi Haberi Görüntüle

TERİM'DEN SERT AÇIKLAMALAR

Maç sonrası yapılan röportajda Panathinaikos'un deneyimli teknik direktörü Fatih Terim, hakemle ilgili sert ifadeler kullandı. 

Terim, maçta yaşanan bazı pozisyonları golle sonuçlandıramamanın sıkıntısını dile getirirken, hakemin oyunu durdurarak takımlarının ritmini bozduğunu belirtti. "Oynamak istiyoruz, hakemden müsaade bekliyoruz" diyerek takımının talebini vurguladı.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesi büyük bir skandal: Rus atletler kısıtlandı, İsrail'e yaptırım yok 2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesi büyük bir skandal: Rus atletler... Haberi Görüntüle

OYUN AKIŞI ETKİLENİYOR

Hakemin oyunun akışını bozduğunu savunan Terim, özellikle penaltı ve sakatlık gibi durumlarda gereksiz zaman harcandığını ifade etti. Topun oyunda kalma süresini sorgulayarak, oyunun hızını kaybettiğini dile getirdi.

Terim, hakemlerin tarafsızlığı ve oyunun adil bir şekilde yönetilmesi gerektiğini vurgularken, takımının sadece oynamak istediğini ve hakemlerin bu hakkı ellerinden almasının kabul edilemez olduğunu belirtti ve "Biz bir şey istemiyoruz, oynamak istiyoruz. Oynayan takıma sen bunu sağlamazsan o zaman hakem falan değilsin." diyerek sözlerini noktaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading