Yandex Metrica

Fatih Terim'den dikkat çekici UEFA Kupası paylaşımı: 'Siler atarım'

Fatih Terim'den dikkat çekici UEFA Kupası paylaşımı: 'Siler atarım'

Milli takımın ve Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından France Football dergisiyle yaptığı röportajı paylaştı. Terim röportajdan paylaştığı bölümde "Kaybedenlere asla kızmam ama vazgeçenleri ve yenilgiyi baştan kabullenenleri, siler atarım." ifadelerini kullandı.

Spor

23.01.2024, 21:04

A Milli Takım ve Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, France Football dergisinin temmuz sayısı için açıklamalarda bulundu. 2000'de Arsenal'e karşı kazanılan UEFA Kupası zaferini anlatan tecrübeli teknik adam sosyal medya hesabından röportajla ilgili bir bölüm paylaştı.

Kerem Aktürkoğlu İspanyol ekibine gidiyor! Maaşı 2 katından fazla arttı Kerem Aktürkoğlu İspanyol ekibine gidiyor! Maaşı 2 katından fazla arttı Haberi Görüntüle

İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç hakkında açıklama yaptı: Söylediğim sözleri... İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç hakkında açıklama yaptı: Söylediğim sözleri... Haberi Görüntüle

"UEFA KUPASI ŞAMPİYONLUĞUNU KONUŞTUK"

Fatih Terim paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"France Football'un, Temmuz sayısındaki “Au Tableau” serisi için Paris'ten gelen misafirlerimizle Galatasaray'ın UEFA Kupası şampiyonluğunu konuştuk. Kendilerine nezaketleri için teşekkür ederim."

Ne yaptın Galatasaray? 60 milyon Euro'luk satış... Ne yaptın Galatasaray? 60 milyon Euro'luk satış... Haberi Görüntüle

"SİLER ATARIM"

"Kaybedenlere asla kızmam ama vazgeçenleri ve yenilgiyi baştan kabullenenleri, siler atarım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading