Yandex Metrica

Fatih Terim Yunanistan ekibinden ayrılıyor mu? Yeni adresi belli oldu

Fatih Terim Yunanistan ekibinden ayrılıyor mu? Yeni adresi belli oldu

Yunan ekiplerinden Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim'in takımdan ayrılması gündeme geldi. Son haftalarda kötü sonuçlar alan tecrübeli hoca, eleştirilere mağruz kaldı. Terim'in Yunan ekibinden ayrılması halinde sürpriz bir takımla anlaşmaya varacağı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Spor

26.02.2024, 22:45

Türk futbolunda önemli başarılara imza atan Fatih Terim, Yunan Süper Ligi'nde mücadele eden Panathinaikos'un başına geçmişti.

Geldiği haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerle övgü yağmuruna tutulan Terim, son günlerde yaşadığı puan kayıplarından dolayı eleştirilerin hedefi haline geldi.

Son maçta sahasında Lamia'yı ağırlayan Panathinaikos, 10 kişi kalan rakibini yenemedi ve 2-2 berabere kaldı.

Bu sonuçlarla önemli bir avantajı yitiren Terim, şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldı ve taraftarlar tarafından eleştirilere mağruz kaldı.

Panathinaikos, Yunanistan Süper Lig'de 51 puanla 3. sırada yer alıyor.

Türkiye Gazetesi'nin Yunan basınından derlediği habere göre; "Panathinaikos'un durumu bundan daha kötü olamaz" denilerek Fatih Terim ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Mertens'ten Immobile'ye uyarı: Burada bir tane Ciro var! Mertens'ten Immobile'ye uyarı: Burada bir tane Ciro var! Haberi Görüntüle

PANATHINAIKOS'TAN AYRILIYOR

Fatih Terim'in Panathinaikos'ta beklenen etkiyi gösteremediği ifade edildi ve Yunan basını ayrılığın yakın olduğunu dile getirdi.

Onuachu'ya Ferrari benzetmesi: Onuachu'ya Ferrari benzetmesi: "Almak isteyen bedelini öder" Haberi Görüntüle

YENİ ADRESİ

Yunan basını; Fatih Terim'in Panathinaikos'a veda etmesi durumunda Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'nin başına geçebileceğini öne sürdü..

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading