Yandex Metrica

Fatih Terim, İtalyan basınına konuştu: Olanlar için çok üzgünüm...

Fatih Terim, İtalyan basınına konuştu: Olanlar için çok üzgünüm...

Türkiye ve Galatasaray'ın efsane eski teknik direktörü Fatih Terim, 'Asrın Felaketi' olarak adlandırılan depremlerin ardından İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 20:28

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremleri ve 20 Şubat akşamında Hatay'da gerçekleşen depremin ardından Fatih Terim, konuyla alakalı İtalyan basınına demeç verdi.

BOMBA TRANSFER! Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'i geliyor! 10 numara... BOMBA TRANSFER! Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'i geliyor! 10 numara... Haberi Görüntüle

''TÜM İNSANLAR ADINA ÜZÜLÜYORUM''

Büyük bir üzüntü yaşadığını dile getiren Fatih Terim: "Maalesef hayat böyle, Akdeniz bölgesinde olaydan etkilenen tüm insanlar adına üzülüyorum. Olanlar için çok üzgünüm. Bu öğleden sonra iki deprem daha meydana geldi. Ben iyiyim, neyse ki ablam da iyi. Onunla az önce telefonda konuştum ve sesini duyduğumda rahatladım." ifadelerini kullandı.

1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama 1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama Haberi Görüntüle

''SEVDİKLERİMLE SÜREKLİ İRTİBAT HALİNDEYİM''

Fatih Terim röportaja: "İstanbul'da yaşıyorum, burada deprem pek hissedilmedi, hatta ilk korkunç olanı bile... Önümüzdeki saatleri telefonda geçireceğim. Sevdiklerimle sürekli irtibat halindeyim" ifadeleriyle nokta koydu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading