Yandex Metrica

Eyüpspor'dan Süper Lig'i karıştıracak iddia için açıklama geldi! Dünya yıldızı Luka Modric Arda Turan'ın takımına mı geliyor?

Eyüpspor'dan Süper Lig'i karıştıracak iddia için açıklama geldi! Dünya yıldızı Luka Modric Arda Turan'ın takımına mı geliyor?

1. Lig'de Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Arda Turan'ın teknik direktörlğünü yaptığı Eyüpspor'un Luka Modric'i transfer edeceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Tüm gelişmelerin ardından kulüpten açıklama geldi.

Spor

30.04.2024, 17:37

Arda Turan'ın Eyüpspor'la beraber Süper Lig'e çıkmayı garantilemesinin ardından transfer söylentileri de ortaya dökülmeye başladı. Son olarak Real Madrid'in dünyaca ünlü Hırvat yıldızı Luka Modric için ortaya atılan transfer söylentisi ise futbolseverleri hem şaşırttı, hem de heyecanlandırdı. İşin aslı ise Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız tarafından açıklandı. İşte iddialara kulüp tarafından verilen cevap...

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe hangi torbada? Şampiyonlar Ligi maçları ne zaman oynanacak? Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe hangi torbada? Şampiyonlar Ligi maçları... Haberi Görüntüle

LUKA MODRIC İLE İLGİLENDİĞİMİZ...

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Luka Modric'in transferiyle ilgili ortaya atılan iddiaları yalanladı. Kulaksız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bazı yayın organlarında Eyüpsporumuzun Luka Modric ile ilgilendiği haberler gerçeği yansıtmamaktadır." ifadesini kullandı.

Son dakika: Fenerbahçe'de yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı belirlendi Son dakika: Fenerbahçe'de yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı belirlendi Haberi Görüntüle

YALANLARKEN BİLE MAHCUP OLUYOR İNSAN

Kulaksız, iddiaları yalanlarken espriyle, "Yalanlarken bile mahcup oluyor insan :)" şeklinde bir ek açıklama yaptı. Ayrıca, kulübün öncelikli hedefinin Süper Lig'de kalıcı olmak olduğunu ve bu tarz büyük transferlere henüz hazır olmadıklarını belirtti.

"Gerçekçi olmak lazım, önce bir Süper Lig'de kalıcı olalım, tüm Türk futbol kamuoyu bizim duruşumuzu görsün. Sonra yavaş yavaş hedefleri büyütürüz." diyerek kulübün gelecek planlarına dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading