Yandex Metrica

Eski Süper Lig yıldızına cinsel saldırıdan 9 yıl hapis!

Eski Süper Lig yıldızına cinsel saldırıdan 9 yıl hapis!

Bir zamanlar Sivasspor ve Başakşehir'de de forma giyen eski futbolcu Robinho, İtalya'da genç bir kadına yönelik cinsel saldırı suçundan aldığı cezayı Brezilya'da çekme kararıyla karşı karşıya!

Spor

23.03.2024, 05:40

Eski Süper Lig yıldızı Robinho, adını skandallara karıştıran bir kararın ardından yeniden gündemde. İtalya'da genç bir kadına yönelik toplu cinsel saldırı suçundan 2017 yılında 9 yıl hapis cezasına çarptırılan futbolcu, ülkesi Brezilya'da cezasını çekme kararıyla karşı karşıya kaldı.

Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti Haberi Görüntüle

BREZİLYA'DA HAPİS YATACAK

Brezilyalı eski futbolcu Robinho'nun İtalya'da aldığı cezanın ülkesinde de geçerli olacağına dair verilen karar, ülkede şaşkınlık yarattı. Brezilya Yüksek Mahkemesi'nin, futbolcunun 2017'deki cinsel saldırı suçundan aldığı 9 yıllık hapis cezasının ülkesinde de uygulanmasına hükmetmesi, geniş yankı uyandırdı.

40 yaşındaki Robinho'nun, verilen kararı temyize götürme hakkının bulunduğu ve bu süre zarfında serbest kalabileceği ifade edildi. Ancak, bu süreç futbolcunun geleceği açısından da belirsizlikler barındırıyor.

İsmail Kartal'dan futbolcularına kritik uyarı: Dikkat edin! İsmail Kartal'dan futbolcularına kritik uyarı: Dikkat edin! Haberi Görüntüle

TECAVÜZDEN 9 YIL CEZA ALDI

Robinho, 2013 yılında Milan'da forma giydiği dönemde, Milano'daki bir gece kulübünde genç bir kadına yönelik toplu tecavüze karıştığı gerekçesiyle 2017'de 9 yıl hapis cezası almıştı. İtalya Adalet Bakanlığı, cezanın onanmasının ardından 2022'de Brezilya'ya iade talebi göndermişti.

Brezilya'nın efsanesi 58'lik Romario yeşil sahalara geri dönüyor Brezilya'nın efsanesi 58'lik Romario yeşil sahalara geri dönüyor Haberi Görüntüle

ROBINHO'NUN KARİYERİ

Robinho, kariyerine ülkesinin Santos takımında başlamış, ardından Real Madrid, Manchester City, Milan, Guangzhou Evergrande, Atletico Mineiro, Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir gibi önemli kulüplerde forma giymişti. Anayasa gereği vatandaşlarını başka bir ülkeye iade etmeyen Brezilya'ya 2020'de geri dönen futbolcu, sembolik bir ücretle Santos'a transfer olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading