Yandex Metrica

Eski milli kaleci Uğurcan Çakır'a sahip çıktı: Onu en iyi ben anlarım

Eski milli kaleci Uğurcan Çakır'a sahip çıktı: Onu en iyi ben anlarım

Son dakika haberleri... A Milli Takımın eski kalecisi Yaşar Duran, Hollanda karşısında 6 gol yiyen Uğurcan Çakır'a sahip çıktı.

Spor

23.01.2024, 17:57

Eski milli kaleci Yaşar Duran, Hollanda karşısında 6 gol yiyen Uğurcan Çakır'ın moralini bozmadan yoluna devam etmesi gerektiğini açıklayarak destek oldu. 

1986 Dünya Kupası elemelerinde İngiltere ile oynanan maçta 8 gol yiyen Duran, "Kalede hangi kaleci olursa olsun skor değişmezdi. Bunu sadece kaleciye, bir futbolcuya ya da teknik heyete faturasını kesmek yanlış olur" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın'dan geleceğiyle ilgili karar çıktı Sergen Yalçın'dan geleceğiyle ilgili karar çıktı Haberi Görüntüle

YAŞAR DURAN: UĞURCAN ÇAKIR'I EN İYİ BEN ANLARIM

Futbolda böyle skorların yaşanabileceğini bildiren Yaşar Duran, "Benim de 35 sene önce başıma geldi. İngiltere karşısında kalemde 8 gol görmüştüm. Uğurcan'ı en iyi ben anlarım. O skorun acısını çok çektim. Hatasız yediğim goller de vardı. O zaman bana 'Kova Yaşar' lakabı takıldı. Ben 'kova' lakabını hak etmedim. Kova denilince karşı tarafta bir gülümseme oluyor. Ama kabullendim ve artık umursamıyorum" dedi.

Profesyonel sporcuların yeri geldiğinde duygusuz olması gerektiğini anlatan Duran, "Uğurcan'ın önünde daha çok maç var. Futbol yaşantısına moralini bozmadan devam etmesi gerekiyor. Bu maç bitti. İlerleyen maçlarda da goller yiyecek. Belki hatalı goller de yiyecek. Bunlar futbolda var ama kurtarışlarıyla birçok maçtan takımının galip gelmesini de sağlayacak." ifadesini kullandı.

Antalyaspor altyapısından başarılı kaleciler yetiştirmek için çabaladığını vurgulayan Duran, hedeflerinin hem Antalyaspor'a hem de milli takıma başarılı kaleciler yetiştirmek olduğunu dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading