Yandex Metrica

Eski Fenerbahçeliden Union SG uyarısı: O futbolculara dikkat

Eski Fenerbahçeliden Union SG uyarısı: O futbolculara dikkat

Fenerbahçe'nin eski idari menajerlerinden ve Belçika'nın Westerlo kulübünün ikinci başkanı olan Hasan Çetinkaya, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde sarı lacivertli takımın rakibi olan Union Saint-Gilloise hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  

Spor

24.02.2024, 17:06

Çetinkaya, Union SG'nin son 3 sezonda Belçika 1. Futbol Ligi'nde (Pro Ligi) damga vurduğunu belirtti. Özellikle son sezonlarda lige hükmeden ve ofansif bir futbol anlayışı sergileyen Union SG'nin, Belçika'da büyük bir sükse yarattığını ifade etti. Ayrıca, geçen sezon Avrupa'da da başarılı sonuçlar elde ettiklerine dikkat çekti.

İtalyan devi İspanyolların göz bebeğini aldı! Morata transferi resmen duyuruldu İtalyan devi İspanyolların göz bebeğini aldı! Morata transferi resmen duyuruldu Haberi Görüntüle

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN İSİMLER

Fenerbahçe'nin dikkat etmesi gereken önemli oyuncuları olarak Mohamed Amoura ve Cameron Puertas'ı işaret eden Çetinkaya, bu futbolcuların Fenerbahçe'yi zorlayabileceklerini belirtti. Ancak Fenerbahçe'nin kadro kalitesi ve oyun gücü olarak üstün olduğunu vurguladı.

Çetinkaya, Fenerbahçe'nin bu eşleşmede avantajlı olduğunu ifade etti. Kadro kalitesi ve tecrübesiyle Fenerbahçe'nin bu turu geçebilecek kapasitede olduğunu söyledi. Ancak heyecanlı bir eşleşme olacağını ve Fenerbahçe'nin göstereceği konsantrasyon ve motivasyonun sonucu etkileyebileceğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading