Yandex Metrica

Eski Fenerbahçeli için büyük hüsran! Sözleşme yenilemediler

Eski Fenerbahçeli için büyük hüsran! Sözleşme yenilemediler

İtalyan devi Milan, 2020'den bu yana takımda forma giyen Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer ile sözleşmesinin sona ermesiyle yollarını ayırdığını resmen duyurdu.

Spor

22.05.2024, 01:13

Milan, ayrılığı sosyal medya hesaplarından duyurarak Kjaer'e veda etti. Kulüp, "Sonsuza kadar bizim Vikingimiz" ifadeleriyle Kjaer'e olan takdirini ve sevgisini gösterdi.

Avrupa ligleri kazan kaldırdı: FIFA'yı Avrupa Komisyonu'na şikayet edecekler Avrupa ligleri kazan kaldırdı: FIFA'yı Avrupa Komisyonu'na şikayet edecekler Haberi Görüntüle

KJAER'İN MİLAN KARNESİ

Simon Kjaer, Milan formasıyla çıktığı 120 maçta 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 35 yaşındaki deneyimli futbolcu, Milan'da geçirdiği süre boyunca savunmanın önemli isimlerinden biri olarak dikkat çekti.

Beşiktaş'ta rekabet alevlendi! Immobile sonrası Aboubakar ve Muleka işi şova döktü Beşiktaş'ta rekabet alevlendi! Immobile sonrası Aboubakar ve Muleka işi şova... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE FORMA GİYMİŞTİ

Simon Kjaer, Milan'a transfer olmadan önce Fenerbahçe'de de forma giymişti. Türkiye'de gösterdiği başarılı performansla Avrupa'nın büyük kulüplerinin dikkatini çekmişti.

TFF'de adaylık başvuru süreci sona erdi: 3 isim listede TFF'de adaylık başvuru süreci sona erdi: 3 isim listede Haberi Görüntüle

MİLAN VE KJAER İÇİN YENİ BİR DÖNEM

Milan, savunmadaki tecrübeli oyuncusunu kaybetmiş olsa da Kjaer'in kariyerinde yeni bir sayfa açılıyor. Hangi kulüpte forma giyeceği merakla beklenirken, Milan ise yeni savunma oyuncuları arayışına devam edecek.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading