Yandex Metrica

Ersin Destanoğlu'nun yeni takımı belli oldu! Avrupa devi transferi bitirmek için İstanbul'a geliyor

Ersin Destanoğlu'nun yeni takımı belli oldu! Avrupa devi transferi bitirmek için İstanbul'a geliyor

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından ikinci kaleci konumuna düşen Ersin Destanoğlu için transfer iddiaları ortaya atıldı.

Spor

23.01.2024, 22:16

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu'nun Fransız takımları tarafından izlendiği öğrenildi.

Daha önce transfer teklifi almasına rağmen ayrılmasına izin verilmeyen Ersin'in bu kez şartların oluşması halinde Avrupa'ya gidebileceği konuşuluyor.

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in ardından Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından yedek durumuna düşen genç kalecinin de ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi.

Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen şampiyonluğu garantiledi Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen... Haberi Görüntüle

ERSİN DESTANOĞLU İÇİN 5 MİLYON EURO

Sözleşmesine geçtiğimiz aylarda zam yapılarak uzatılan Ersin Destanoğlu için en az 5 milyon euro bonservis geliri hedefleniyor.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon ve Lille başta olmak üzere birçok takımın 21 yaşındaki kaleci için yakın takip takipte olduğu aktarıldı.

Beşiktaş ile 3 kupa kazanan Ersin, 2020-2021 sezonunda elde edilen Süper Lig şampiyonluğunda kalede devleşerek adından söz ettirmişti.

Ersin için Fransız ekiplerinin gözlemcilerinin İstanbul'a gelerek maçları yakından izleyeceği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading