Yandex Metrica

Erman Toroğlu'ndan olaylı derbi sonrası çarpıcı yorumlar: Cinayet işlenir, ya bıçaklı biri gelse taksa?

Erman Toroğlu'ndan olaylı derbi sonrası çarpıcı yorumlar: Cinayet işlenir, ya bıçaklı biri gelse taksa?

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından taraftar saha indi ve ortalık savaş alanına döndü. Erman Toroğlu ise o anları yorumladı.

Spor

30.03.2024, 00:14

Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi evinde ağırladığı maç çok güzel bir misafirperverlik örneği olmadı. Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı maçın ardından taraftarlar sahaya girdi.

Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Birlikte oynadığı en iyi futbolcu A Milli Takım'dan Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Birlikte oynadığı en iyi futbolcu A... Haberi Görüntüle

HOLİGANLAR TERÖR ESTİRDİ

Taraftarların bir kısmının sahaya girdiğini gören Fenerbahçeli futbolcular ilk önce gard aldı hatta o karmaşa içinde sahaya giren holiganlarla yumruklu kavgaya dahi girdiler. Sürekli artan kalabalık sonrası soyunma odasına kaçmak zorunda kaldılar.

Fenerbahçe'ye Yunan sınavı öncesi 3 müjde birden Fenerbahçe'ye Yunan sınavı öncesi 3 müjde birden Haberi Görüntüle

YARALI ENDİŞESİ

Derbide çıkan olaylardan dolayı yaralı olmasına yönelk büyük endişeler var. Çıkan karmaşada henüz yaralı olup olmadığına dair bir bilgi kulüp yetkililerinden gelmiş değil.

Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor - Şanlıurfaspor hangi kanalda? Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor -... Haberi Görüntüle

ERMAN TOROĞLU YORUMLADI

Çıkan karmaşa sonrası, korkutan kalabalık ve şiddet olaylarına yönelik ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu ASpor kanalında o anları yorumladı.

İşte Erman Toroğlu'nun sözleri:

"Fenerbahçeli futbolcular orta sahada sevinmişler. Ne yapacaklardı? Galip geldiler. Bundan daha doğal bir şey var mı?”

Galatasaray Süper Lig  şampiyonluğu için Süper Kupa'dan vazgeçti! Galatasaray Süper Lig şampiyonluğu için Süper Kupa'dan vazgeçti! Haberi Görüntüle

CİNAYET İŞLENİR

"Maç korku filmi gibiydi. Bu sene kan çıkmasından korkuyorum. Bunu görmemek için aptal olmak lazım. Cinayet işlenir cinayet! O tribünden atlayanların elinde bıçak olsaydı ne olacaktı? Biri sahaya girdi, Dzeko'ya bıçağı taktı. Kim kaldıracak o futbolcuyu oradan? Polis niye yok ağabey bu maçta?"

Hırsızlar Yusuf Yazıcı'nın evini bastı! Milli futbolcunun hamlesi belki de hayatını kurtardı Hırsızlar Yusuf Yazıcı'nın evini bastı! Milli futbolcunun hamlesi belki de... Haberi Görüntüle

HALİL UMUT MELER O YUMRUĞU YEMESEYDİ MAÇI YARIDA KESERDİ

"Bu maç 2-0 gitseydi, 60-65'te kalırdı. Bu maçın yarıda kalması lazımdı. Halil Umut Meler o yumruğu yemeseydi, bu maçı yarıda keserdi. Bu maçı yarıda kesseydi, ikinci vukuatlı maçı olacaktı. Bu maçın yarıda kalması lazımdı. Yardımcının kafasına bile madde geldi."

UEFA'dan Halil Umut Meler'e kritik görev: EURO 2024'e atandı UEFA'dan Halil Umut Meler'e kritik görev: EURO 2024'e atandı Haberi Görüntüle

YA BIÇAKLI BİRİ GELSE TAKSA?

"İnsanları birbirine kırdırmayın kardeşim. Halil istemiyordu bu maçı yönetmeyi, yarı finalde iyi maç bekliyor çünkü. Bu maça bu hakem verilmez, kiralık katil kullanıyorsunuz. Daha önce dayak yediği için maçı yarıda bırakamadı Halil? İnsanları birbirine mi öldüreceksiniz ağabey siz? Topçular dayak yedi orada, ya bıçaklı biri gelse taksa? Bunun adı vahşet!"

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading