Yandex Metrica

Erman Toroğlu'ndan olay iddia! Kayserispor-Galatasaray maçı sonrası açıkladı!

Erman Toroğlu'ndan olay iddia! Kayserispor-Galatasaray maçı sonrası açıkladı!

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın Kayserispor'a 2-1 yenilmesinin ardından spor yorumcusu Erman Toroğlu'ndan gündem olacak bir açıklama geldi.

Spor

23.01.2024, 19:56

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, Kayserispor'a 2-1 yenilerek bu sezon ilk kez deplasmandan puan alamadı.

Karşılaşma sonrası A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Okan Buruk yerine yurt dışında hoca aradığına dair iddialar duyduğunu itiraf etti.

Galatasaray takımının içinde bir huzursuzluk olduğunu belirten Toroğlu, "Bu takıma bir üst akıl lazım. Galatasaray atak yapıyor ama organizasyon falan yok. Golde de zaten çarpa çarpa gitti. Kayserispor karşısındaki takımı Galatasaray olarak görmese bugün 5 atardı. Galatasaray'da mücadele yok, kaçak dövüşüyorlar" ifadelerini kullandı.

Kenan Yıldız kupaya yakın: Juventus, İtalya Kupası'nda finale çıktı Kenan Yıldız kupaya yakın: Juventus, İtalya Kupası'nda finale çıktı Haberi Görüntüle

ERMAN TOROĞLU: BEN DUYDUYSAM OKAN BURUK DA DUYMUŞTUR

Okan Buruk'un takıma daha önce verdiği 3 günlük izni eleştiren Erman Toroğlu, "Okan Buruk takıma 3 gün izin vermiş. Arkadaş senin Avrupa'n yok bir şeyin yok ne izni veriyorsun oyunculara? Olay tamamen Okan Buruk'ta, istenileni veremiyor şu ana kadar. Futbolcuların hiçbir bağlantısı yok birbiriyle. Çok net görünüyor. Galatasaray yönetiminin yurt dışında bazı isimlerle görüşmeler yaptığı dedikoduları kulağıma geldi. Ben duyduysam Okan Buruk da duymuştur" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading