Yandex Metrica

Erkek olduğu söylenen İranlı kadın kaleci kanıt gösterdi!

Erkek olduğu söylenen İranlı kadın kaleci kanıt gösterdi!

Son dakika haberleri... Ürdün-İran maçı sonrası cinsiyeti tartışma konusu olan kaleci Zoreh Koudaei şikayet edeceğini açıkladı.

Spor

08.02.2024, 01:00

Geçtiğimiz eylül ayında Ürdün-İran AFC Kadınlar Asya Kupası'nda oynanan maçta erkek olduğu iddia edilen İranlı kaleci Zoreh Koudaei tartışılmaya devam ediyor.

Daha önce bu durumlara defalarca maruz kaldığını belirten Zoreh, "Ürdün Futbol Federasyonu'na dava açacağım, ben bir kadınım. Bu yaptıkları zorbalık" ifadelerini kullanarak isyan bayrağı açtı.

Bilindiği üzere  Ürdün Futbol Federasyonu (JFA) Başkanı Ali Bin Al-Hussein, Asya Futbol Konfederasyonuna  (AFC) şikayette bulunarak, "AFC'den, söz konusu oyuncunun ve takımdaki diğer kişilerin uygunluğunu araştırmak için bağımsız tıp uzmanlarından oluşan bir panel tarafından şeffaf ve net bir soruşturma başlatmasını talep ediyoruz." ifadeleriyle başvuru yapmıştı.

Galatasaray aradığını Copa America'da buldu! İşte o yıldız futbolcu Galatasaray aradığını Copa America'da buldu! İşte o yıldız futbolcu Haberi Görüntüle

AFC KADIN OLDUĞUNU AÇIKLADI

Kariyerinde erkek olduğu iddiasıyla birçok kez anılan İranlı kaleci için AFC gereken evrakları delil göstererek kadın olduğunu onayladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading