Yandex Metrica

Erden Timur ve Okan Buruk'tan taraftara çağrı: Bayrakları hazırlayın

Erden Timur ve Okan Buruk'tan taraftara çağrı: Bayrakları hazırlayın

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, taraftarlara şampiyonluk mesajı gönderdi. Galatasaray Kulübü'nün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, hem Timur hem de Buruk, taraftarlara kenetlenme çağrısında bulundu ve şampiyonluk yolundaki kararlılıklarını dile getirdi.

Spor

22.05.2024, 11:30

Erden Timur ve Okan Buruk, Galatasaray taraftarını kenetlenmeye ve takıma destek vermeye davet ederek, birlikte başaracakları yeni şampiyonlukların müjdesini verdi.

Fenerbahçe'ye Cengiz Ünder piyangosu: Masadaki rakam belli oldu Fenerbahçe'ye Cengiz Ünder piyangosu: Masadaki rakam belli oldu Haberi Görüntüle

ERDEN TİMUR'UN AÇIKLAMALARI

Erden Timur, büyük Galatasaray camiasına seslenerek şunları söyledi:

"Nice şampiyonluklar yaşamış, nice kupalar kazanmış büyük Galatasaray taraftarı, büyük Galatasaray camiası; geldik son dakikaya. Hepimiz tüm motivasyonumuzla, kenetlenerek ki bu sezon başında da dedik 'Kenetlen başka Galatasaray yok' diye... Tüm zerrelerimize kadar hissederek şampiyonluk yolundaki son dakikayı hep birlikte sadece sahadaki 11 aslanımız, kenardaki diğer aslanlarımız, Okan hocamızla değil 35 milyon Galatasaray taraftarı o gün hep birlikte o mücadeleyi vereceğiz.

Bu kararlılıkla, bu azimle ve bu inanmışlıkla yapamayacağımız hiçbir şey yok. 100. yılda, 2023 yılında 23. şampiyonluğumuzu kazanmıştık. İnşallah 2024 yılında da 24. şampiyonluğumuzu hep birlikte kutlayacağız."

Semih Kılıçsoy'a yaşı kadar milyon eurolar! Semih Kılıçsoy'a yaşı kadar milyon eurolar! Haberi Görüntüle

Rizespor'dan Inter'e uzanan ilginç hikaye: İmza atıp kaçmıştı! İtalyan devi transferi duyurdu Rizespor'dan Inter'e uzanan ilginç hikaye: İmza atıp kaçmıştı! İtalyan devi... Haberi Görüntüle

OKAN BURUK'UN MESAJI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da taraftarlara şu sözlerle seslendi:

"Büyük Galatasaray ailesi, bayrakları hazırlayın. Tarih yine şampiyonu yazacak, mayıslar yine bizim olacak."

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading