Yandex Metrica

Erden Timur duyurdu! Galatasaray'da flaş Marcao ve Kerem Aktürkoğlu gelişmesi

Erden Timur duyurdu! Galatasaray'da flaş Marcao ve Kerem Aktürkoğlu gelişmesi

Son dakika haberleri... Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, Nef Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyerek transferle ilgili söylentilere cevap verdi.

Spor

23.01.2024, 22:10

Galatasaray'da transfer olacağı konuşulan Marcao ve Kerem Aktürkoğlu hakkında Erden Timur'dan açıklama geldi.

Nef Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyen Timur, iki oyuncu hakkında çıkan transfer iddialarına cevap verdi.

Yeni sezon için çalışmaların sürdüğünü aktaran Erden Tİmur, "Kerem ve Marcao en değerli oyuncularımız. Biz kimseyi satmayı düşünmüyoruz şu an. Onların Galatasaray’da oynamak için gözü parlamıyorsa, canı gitmiyorsa… Oyuncuların da kendi hayalleri var, sakın kimse kötü düşünmesin ama hiçbir şey konuşulmadı. Bir teklifle bize ulaşıldığında biz oyuncuyla konuşuruz. 20 milyon falan diyorlar. Keşke daha fazla olsa. Ama daha gerçekçi rakamlar olmalı. Kadroyu korumak istiyoruz. Gereken sonucun gerçekleşmesi lazım. Normalde kaç kişi alınacağına tık tık cevap vermek isterim." ifadelerini kullandı.

Derbi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe'de 7 isim kart sınırında Derbi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe'de 7 isim kart sınırında Haberi Görüntüle

ARDA TURAN'IN KADERİ BELLİ OLDU

Erden Timur, Arda Turan ile ilgili gelen soruya da cevap vererek tecrübeli futbolcunun yeni sezonda kadroda olmayacağını öne sürdü.

Arda ile görüştüğünü dile getiren Timur, "Sözleşmesi biten oyuncularla devam edip edilmemesini hocamız bilir ama bir çoğuyla vedalaştık. Arda'yla ben de görüşürüm. Galatasaray'ın futbolcusu ve çok değerli içten bir kardeşimiz. Esas önceliğimiz kadro. Çok değerli scout ekibimiz var. Onlarla birlikte süreci götürüyoruz. Bugünkü konsantrasyonumuz tamamen kadro yapılanması. Türkiye standartlarına göre iki ay geciktik. Bütçeler ona göre zorlanıyor. Tamamen pazarlık stratejilerine göre yürüyor. Burada tamamen buna yöneldik" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading