Yandex Metrica

En son 2022 Ocak'ta yenildi! Arsenal'in yenilmezlik serisi bakın kaç maç oldu

En son 2022 Ocak'ta yenildi! Arsenal'in yenilmezlik serisi bakın kaç maç oldu

Arsenal, deplasmanda Crystal Palace ile yaptığı maçtan galibiyet kazanıp 3 puanı cebine koyarak ayrılırken, aynı zamanda yenilmezlik serisini de 37 maça çıkardı.

Spor

23.01.2024, 21:19

İngiltere Premier Lig'in 2. haftasının son maçında Arsenal, deplasmanda Crystal Palace ile karşılaştı ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Maçın ilk yarısı golsüz tamamlanırken, ikinci yarıda Arsenal, Martin Odegaard'ın penaltı golüyle 3 puanı kazandı.

Alper Şengül'den şok Fenerbahçe sözleri: Hayatımın hatası olacaktı Alper Şengül'den şok Fenerbahçe sözleri: Hayatımın hatası olacaktı Haberi Görüntüle

37 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ

Bu galibiyetle birlikte Arsenal'in yenilmezlik serisi de devam etti. Premier Lig'de ilk golünü attığı maçlardaki yenilmezlik serisi 37 maça yükseldi. Son olarak Ocak 2022'de yenilgiyle ayrıldığı bir maçtan sonra Arsenal, o tarihten bu yana ilk golünü attığı 37 maçta 33 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.

Mikel Arteta'nın yönetimindeki ekip, 2022 yılının ilk gününde oynanan maçta Manchester City'ye karşı öne geçmiş, ancak Riyad Mahrez ve Rodri'nin golleriyle maçı kaybetmişti. Ancak bu sezonki performanslarına bakılırsa, Arsenal takımı büyük bir çıkış içerisinde. Yenilmezlik serisinin sürdüğü bu dönemde taraftarlar, takımlarının geleceği için umut dolu görünüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading