Yandex Metrica

Emre giderse Caner Galatasaray'a imza atacak

Emre giderse Caner Galatasaray'a imza atacak

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Caner Erkin'in Galatasaray ile temasa geçtiği ama bu transferin gerçekleşmesi için kaderinin Emre Taşdemir'a bağlı olduğu öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 17:46

UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme ilk maçında St. Johnstone ile 1-1 berabere kalan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in  basın toplantısında "Caner Erkin'i istiyor musunuz?" sorusuna "o bölgede 3 oyuncumuz var ve şu an için düşünmüyoruz" cevabı akılları karıştırdı.

Tecrübeli hocanın milli takımdan öğrencisi olan 32 yaşındaki sol bek için bekleme kararı aldığı ve Emre Taşdemir'in  Giresunspor'a transferi gerçekleştikten sonra Caner'in  Galatasaray'a imza atacağı belirtildi.

Aslan'ın sol bek rotasyonunda şu an için yeni transfer Patrick van Aanholt, Ömer Bayram ve Emre Taşdemir yer alıyor.

Resmen duyuruldu! İngiliz devi Barış Alper Yılmaz için elini cebine attı Resmen duyuruldu! İngiliz devi Barış Alper Yılmaz için elini cebine... Haberi Görüntüle

FATİH TERİM CANER'İ NEDEN İSTİYOR?

Süper Lig'in en iyi orta açan bek oyuncularından olan Caner Erkin'in son üç sezonda 113 maça istikrarlı bir şekilde çıkması ve 27 asist yapması Fatih Terim'in iştahını kabarttı.

Milli takımda görev aldığı dönemlerde Caner'e sürekli şans veren Terim, son yıllarda duran toplardaki etkisizliği Caner ile çözmeyi düşünüyor.

Sergen Yalçın'dan geleceğiyle ilgili karar çıktı Sergen Yalçın'dan geleceğiyle ilgili karar çıktı Haberi Görüntüle

CANER ERKİN GALATASARAY'DA OYNAMIŞTI

Galatasaray, 2009-2010 döneminde Hollandalı Frank Rijkaard döneminde CSK Moskova forması giyen Caner Erkin'i 1 sezonluğuna kiralamıştı.

Sarı-kırmızılı ekipte 30 maça çıkan tecrübeli futbolcu, 3 gol atıp,4 asist yapmıştı.

Sezon sonu bonservisi alınmayan Caner, Rus takımından Fenerbahçe'ye 2 milyon Euro karşılığında transfer oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading