Yandex Metrica

Emre Belözoğlu'ndan Hamit Altıntop açıklaması: UEFA'nın hataları var

Emre Belözoğlu'ndan Hamit Altıntop açıklaması: UEFA'nın hataları var

Son dakika haberleri... Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, son günlerin en tartışılan isimlerinden olan A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 22:13

Süper Lig'de henüz gol yemeyen tek takım olan Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu, Lig Radyo'ya konuştu.

Uluslar Ligi'nde Faroe Adaları karşısında alınan 2-1'lik yenilgi sonrası yaptığı açıklamalarla gündem olan Hamit Altıntop hakkında konuşan Belözoğlu, "Hamit Altıntop ile gönül bağım var. Maç sonunda belli ki etkilenmiştir. Eleştirel durumlar vardı. Etkilenmişler gibi görünüyor. Hamit Altıntop gibi futbolun içinden gelmiş insanlar orada olmalı" ifadelerini kullandı.

Ali Koç, En Nesyri transferinde resti çekti! Sevilla tutuştu Ali Koç, En Nesyri transferinde resti çekti! Sevilla tutuştu Haberi Görüntüle

EMRE BELÖZOĞLU: UEFA'NIN HATALARI VAR

Uluslar Ligi'ni eleştiren Emre Belözoğlu, "Uluslar Ligi anlayabildiğim bir organizasyon değil. Kulüpler bazında yapılan sistemin, milli takım  bazında yapılmasını anlamıyorum. Ben şimdi C grubuna düşüp, niye sadece C grubu takımlarıyla oynuyorum ki? UEFA'nın son zamanlarda hatalı kararları var" dedi.

Her 20 gole dudak uçuklatan bonus: Fenerbahçe'de En-Nesyri transferinin ayrıntıları ortaya çıktı Her 20 gole dudak uçuklatan bonus: Fenerbahçe'de En-Nesyri transferinin ayrıntıları... Haberi Görüntüle

EMRE BELÖZOĞLU: BEN İÇKİ KULLANMADIM

40 yaşında kadar futbol oynadığını hatırlatan Emre Belözoğlu, "Ben içki kullanmadım ama içeni anlarım. Doğru zaman ise bir şey demem. Gece içip saat 10'da antrenmana gelirse sıkıntı var. Bilim de bizim yanımızda. Tükürüğünden ne kadar nikotin aldığını ya affedersiniz idrarından ne kadar içki içtiğini anlıyorsun. Geçen sene doktora gittim. 40 yaşında futbolu bıraktım. 'İyi ki bıraktın' dedi bana doktor. Vücuda yük biniyor. Akşam 10'da yattım sürekli. Herkes yemek yerken ben yemedim, gece geç dışarı çıkmadım. Bunlardan vazgeçtiğim için kariyerim daha uzun oldu" yorumunda bulundu.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading