Yandex Metrica

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe'ye mesajları: Ben Fenerbahçe'nin ta kendisiyim

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe'ye mesajları: Ben Fenerbahçe'nin ta kendisiyim

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, TRT Spor'a verdiği röportajda Fenerbahçe'ye duyduğu bağlılığı vurgulayarak, "Ben Fenerbahçe'nin ta kendisiyim" dedi. Ayrıca, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gelecekteki teknik direktörleriyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Spor

14.05.2024, 17:06

Emre Belözoğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gelecekteki teknik direktörleriyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Galatasaray için Okan Buruk sonrasında Arda Turan ve Selçuk İnan'ı görmek istediğini belirtti. Ayrıca, "Büyük konuşmaktan yana değilim ama bir gün büyük takım çalıştırırsam Fenerbahçe'yi çalıştırmak isterim" dedi.

Pürüz kalmadı! Maximin adım adım Fenerbahçe'ye... Pürüz kalmadı! Maximin adım adım Fenerbahçe'ye... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE SEVGİSİ

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye olan bağlılığını vurgulayarak, "Ben Fenerbahçe'nin ta kendisiyim. Son nefesime kadar Fenerbahçe" ifadelerini kullandı. Bu sözleriyle Fenerbahçe taraftarlarını duygulandırdı ve sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı.

Beşiktaş tribününe 'Kara Duvar' projesi hayata geçiyor! 10 milyon TL... Beşiktaş tribününe 'Kara Duvar' projesi hayata geçiyor! 10 milyon TL... Haberi Görüntüle

Copa America'da şampiyon belli oldu Messi hüngür hüngür ağladı Copa America'da şampiyon belli oldu Messi hüngür hüngür ağladı Haberi Görüntüle

ATLETICO MADRID SERÜVENİ

Emre Belözoğlu, geçmişteki Atletico Madrid serüvenine de değindi. 32 yaşında tanıştığı Atletico Madrid ile 22 yaşında tanışmış olsaydı, 38 yaşına kadar rahatlıkla Avrupa'da oynayabileceğini söyledi. Ancak, Türkiye'ye dönmeyi tercih ettiğini ve Fenerbahçe'yle olan bağlarını güçlendirdiğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading