Yandex Metrica

Emre Belözoğlu Süper Lig'e dönüyor! Taraftar da istiyor

Emre Belözoğlu Süper Lig'e dönüyor! Taraftar da istiyor

Başakşehir yönetiminin Aykut Kocaman’ın istifasını kabul etmesinin ardından takımın yeni teknik patronunun Emre Belözoğlu olması bekleniyor.

Spor

23.01.2024, 18:03

Süper Lig'in 8. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük, sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'i 3-1 mağlup etti. Alınan sonuçların kabul edilemez olduğunu dile getiren Kocaman, istifasını yönetime sunacağını söyledi. Aykut Kocaman, "8 maç 6 mağlubiyet, 2 galibiyet. Kabul edilebilir değil. Bunun bedeli olacak. Bu kulüp bunu hak etmiyor. İstifamı sunacağım. Sonuçlar ne olursa olsun gidişatı hep kontrol etmeye çalıştım. Ancak kendi adıma en doğru karar bu." dedi.

Beşiktaş'ta rekabet alevlendi! Immobile sonrası Aboubakar ve Muleka işi şova döktü Beşiktaş'ta rekabet alevlendi! Immobile sonrası Aboubakar ve Muleka işi şova... Haberi Görüntüle

KOCAMAN'IN YERİNE EMRE

Aykut Kocaman'ın görevini bırakacağını açıklamasının ardından yeni hocanın kim olacağı merak edildi. Başakşehir'de yeni hocanın Emre Belözoğlu olması yüksek ihtimal. Başkan Göksel Gümüşdağ ve yönetimin Aykut Kocaman’ın istifasını kabul etmesi bekleniyor. Göksel Gümüşdağ, Aykut Kocaman'ın yerine Emre Belözoğlu'nu getirmeyi düşünüyor.

Bir dünya devi daha Arda Güler'e talip oldu! İşte resmi teklif Bir dünya devi daha Arda Güler'e talip oldu! İşte resmi... Haberi Görüntüle

TARAFTAR EMRE'Yİ İSTİYOR

Başakşehir taraftarları da Aykut Kocaman’ın istifasından sonra takımın başında Emre Belözoğlu’nu görmek istiyor. Ayrıca turuncu-lacivertli taraftarlar da 41 yaşındaki teknik adamın takımın başına getirilmesi için daha önce yönetime çağrıda bulunmuştu.

Formula 1'de sıradaki heyecan: Macaristan Grand Prix Formula 1'de sıradaki heyecan: Macaristan Grand Prix Haberi Görüntüle

TRT YORUMCUSU 'EMRE' DEDİ

TRT Spor'da yorumcu olarak görev yapan Barış Yurduseven, istifa kararının ardından yaptığı açıklamada "Başakşehir'in yeni teknik direktörü çok büyük ihtimalle Emre Belözoğlu olacak." dedi.

Hatırlanacağı gibi Emre Belözoğlu'nun adı geçtiğimiz günlerde Çaykur Rizespor ile anılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading