Yandex Metrica

Emirhan Delibaş kimdir? Emirhan Delibaş, Beşiktaş ile yollarını neden ayırdı, ne oldu?

Emirhan Delibaş kimdir? Emirhan Delibaş, Beşiktaş ile yollarını neden ayırdı, ne oldu?

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emirhan Delibaş'ın kulüple yollarını ayıp ayırmadığı konusu, Beşiktaş taraftarları arasında büyük bir merak uyandırdı. Futbolcunun durumu hakkında net bilgilere ulaşma beklentisi içinde olan Beşiktaş taraftarları, Emirhan Delibaş'ın kulüple ilişiğinin ne yönde geliştiğini öğrenmek için sabırsızlanıyor. Peki, Emirhan Delibaş kimdir? Emirhan Delibaş, Beşiktaş ile yollarını neden ayırdı, ne oldu?

Spor

26.02.2024, 15:50

Futbol takımının genç yeteneklerinden Emirhan Delibaş, flört uygulaması kullanımı nedeniyle takımdan gönderilmişti. 21 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi feshedildikten sonra, babası Murat Delibaş, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuştu. Peki, Emirhan Delibaş kimdir? Emirhan Delibaş, Beşiktaş ile yollarını neden ayırdı, ne oldu?

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'ye destek! Toplantıya katılacak Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'ye destek! Toplantıya katılacak Haberi Görüntüle

EMİRHAN DELİBAŞ KİMDİR?

1 Ocak 2003 tarihinde doğan Türk futbolcu Emirhan Delibaş, sağ kanat mevkiinde forma giymektedir. Kendisi aslen Rize, Ardeşenli'dir ve Beşiktaş Futbol Akademisi'nde yetişmiştir. Ofansif orta saha mevkisinde görev alan Delibaş, Eylül 2022 tarihinde Ajdin Hasic ile birlikte 1. Lig ekibi Göztepe'ye kiralık olarak transfer olmuş, ancak kiralık dönemi sonrasında Beşiktaş'a geri dönmüştür. Ancak, son zamanlarda yapılan açıklama ile Beşiktaş Kulübü, Emirhan Delibaş ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Fenerbahçe'ye Cengiz Ünder piyangosu: Masadaki rakam belli oldu Fenerbahçe'ye Cengiz Ünder piyangosu: Masadaki rakam belli oldu Haberi Görüntüle

EMİRHAN DELİBAŞ, BEŞİKTAŞ İLE YOLLARINI NEDEN AYIRDI, NE OLDU?

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba için flaş açıklamalarda bulunan Emirhan Delibaş'ın babası, "Samet Aybaba'dan kaynaklanan bir şey. Ben bizzat kulübe gideceğim, televizyona da gideceğim. Samet Hoca'nın pisliklerini de anlatırım. O adam ya! 20 yaşındaki çocuğa baskı yapılmaz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading