Yandex Metrica

Elmas: Şikayet etmeye değil, çözüm üretmeye geldik

Elmas: Şikayet etmeye değil, çözüm üretmeye geldik

Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas ve yönetim kurulu Anıtkabir'i ziyaret etti. Kendisi takip eden basın mensuplarına konuşan Elmas, UEFA'dan borçsuzluk kağıdı alabilmek için çok ciddi bir rakam var. Halledeceğiz." ifadelerini kullandı.

Spor

23.01.2024, 17:36

Galatasaray'ın yeni başkanı seçilen Burak Elmas, daha önce planladığı gibi yönetim kuruluyla birlikte Anıtkabir'e giderek Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrini ziyaret etti.

Kendisini takip eden gazetecilerle bir araya gelen Burak Elmas, "Karşılaştığımız önemli sorunlar var, onları çözmeye çalışıyoruz. Hem transfer yapabilmek için hem de UEFA'dan borçsuzluk kağıdı alabilmek için çok ciddi bir rakam var. Bunu da önümüzdeki günlerde halledeceğiz." açıklamalarında bulundu.

"Şikayet etmeye değil, çözüm üretmeye geldik"

Transfer planları konusunda Fatih Terim ile görüştüklerini aktaran Elmas, "Hızlı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci hocamızla her gün görüşerek, birçok opsiyonu değerlendirerek devam ettireceğiz. Mali tabloyla ilgili yorum yapmak istemem. Biz buraya şikayet etmeye değil, çözüm üretmeye geldik. Şikayet edip insanları kırmaktan ziyade, sorunları tespit edip, sorunları çözmenin Galatasaray'ın birleşmesi ve geleceği için daha uygun olduğunu düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading