Yandex Metrica

Edin Dzeko'dan kaçan şampiyonluk sonrası emeklilik açıklaması

Edin Dzeko'dan kaçan şampiyonluk sonrası emeklilik açıklaması

Süper Lig'in 38. ve son haftasında Fenerbahçe, İstanbulspor'u 6-0 mağlup ederek sezonu ikinci sırada tamamladı. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü Edin Dzeko, kariyeriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

27.05.2024, 11:17

Fenerbahçe formasıyla başarılı bir sezon geçiren Edin Dzeko, karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İtalyan futbolcu Leonardo Bonucci'nin emeklilik kararı hatırlatılarak kendisinin de benzer bir düşüncesi olup olmadığı sorulduğunda Dzeko, "Şu anda emekliliği düşünmüyorum. Leonardo Bonucci harika bir futbolcu. Onun bu büyük camiada futbola veda etmesinden taraftarlar da gurur duyuyordu. Böyle büyük bir oyuncunun burada bitirmesi önemli bir şey." dedi.

Mertens'ten Immobile'ye uyarı: Burada bir tane Ciro var! Mertens'ten Immobile'ye uyarı: Burada bir tane Ciro var! Haberi Görüntüle

"BU İNANILMAZ BİR DURUM"

Kaçan şampiyonluk hakkında da konuşan Dzeko, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Şampiyon olamadığımız için büyük bir üzüntü duyuyoruz. 99 puan elde ettik ama şampiyon olamadık! Bu inanılmaz bir durum, hayatta bir kere başınıza gelebilir. Zamanı geri alamıyoruz... Taraftarlarımız bizi destekledi maç sonu, bu aslında çok fazla anlam ifade ediyor. Bizlere saygı duyduklarını gördük. Kupayı alamadık ama sezon boyunca gösterdiğimiz performans nedeniyle bizi takdir ettiler. Bizler de her şeyi yaptık. Elde ettiğimiz 99 puana rağmen şampiyon olamadık, bu üzüntü verici. Kupayı kaldıramama hayal kırıklığı yarattı."

Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü Edin Dzeko, sezon boyunca gösterdiği performansla takımının en iyilerinden biri olmayı başardı. Fenerbahçe taraftarları, Dzeko'nun sahadaki mücadelesi ve attığı gollerle sezon boyunca büyük katkı sağladığı için ona ve takıma minnettar olduklarını maç sonunda tezahüratlarla belli etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading