Yandex Metrica

Dursun Özbek'ten Ali Koç çıkarımı: O bir proje

Dursun Özbek'ten Ali Koç çıkarımı: O bir proje

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, imzalanan sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Dursun Özbek, Galatasaray'ın bir koalisyona karşı savaştığını söyledi. Ve Ali Koç için de bir proje olduğunu iddia etti.

Spor

24.03.2024, 01:20

Dursun Özbek düzenlenen sponsorluk anlaşmasında gündemdeki konulara değindi. Özbek, bir koalisyona karşı savaştıklarını söyledi.

Özbek'in açıklamaları şöyle:

Fenerbahçe'den Cenk Tosun'a resmi teklif Fenerbahçe'den Cenk Tosun'a resmi teklif Haberi Görüntüle

"GALATASARAY TARİHİNDEKİ EN BÜYÜK SEVİYEYE ULAŞTIK"

"Bizden önce ligde istenen başarı gelmemişti. Biz böyle bir takımı devraldık, ilk senemizde şampiyon olduk. Sponsorluklar da başarılarla birlikte paralel gidiyor. Geçtiğimiz sezon elde ettiğimiz sponsorluk geliriyle bu sezonki çok farklı. Sponsorluk gelirimizde Galatasaray tarihindeki en büyük seviyeye ulaştık. 50 milyon euroluk hedefimizi de geçmiş bulunuyoruz.

Beşiktaş, Milli Takım'ın en çok konuşulan ismini transfer etmek istiyor Beşiktaş, Milli Takım'ın en çok konuşulan ismini transfer etmek istiyor Haberi Görüntüle

"GELİRİMİZİN YÜZDE 50'Sİ KESİLİYOR"

Bankalar Birliği anlaşmasında faiz ve anapara ödemeleri başlandı. Bununla birlikte gelirlerimizin yüzde 50'si kesiliyor. Bunun için gelir hedefinin 2 katını elde etmek zorundasınız çünkü gelirinizin yarısı borca gidiyor.

İngiltere neden kaybetti? Southgate tek cümleyle noktayı koydu İngiltere neden kaybetti? Southgate tek cümleyle noktayı koydu Haberi Görüntüle

YAYIN İHALESİ

Naklen yayın gelirleri maalesef çok alt seviyede kaldı. 500 milyon dolarla yapılan anlaşma bugün 80 milyon dolar seviyesine kadar inmişti. Yeni yayın ihalesinde de rakamlar çok yüksek değil. Dolayısıyla sizin faaliyet dışında da bazı gelirlere ihtiyacınız var. Galatasaray bu konuda büyük başarı elde etmiştir.

Fenerbahçe'nin Lugano karşısındaki sürpriz 11'i Fenerbahçe'nin Lugano karşısındaki sürpriz 11'i Haberi Görüntüle

VAR SİSTEMİ AÇIKLAMASI

VAR sisteminin Türk futboluna gelmesiyle beraber bazı tartışmaları bitirmesi hedefleniyordu. Bunda büyük ölçüde başarılı oldu ama hala VAR'ı yöneten kişilerde tereddütler var. Sadece büyük takımların maçlarını kastetmiyorum. Diğer maçlarda da büyük hatalar olduğu kanaatindeyim.

Daha önceki bildirimizde de biz artık bir yenilenmeyi düşünmemiz lazım. Çünkü bu spekülasyonlar artık öyle seviyeye geldi ki hiçbir kulüp memnun değil. Onun için bu tartışmaların daha da büyümesini engellemek lazım.

Böyle anlaşma görülmedi! NBA tarihine geçti Böyle anlaşma görülmedi! NBA tarihine geçti Haberi Görüntüle

SÜPER KUPA'NIN ŞANLIURFA'DA OYNATILMASI

Urfa'daki stadın yarı otomatik ofsayt sistemine uygun olmadığı gündemde. Federasyonun seçimidir, federasyon bunu görmedi mi bilmiyorum. Bu soruyu onlar cevaplandırmalı. Bize nerede oynanacak derlerse orada gidip oynayacağız.

Süper Lig'de ilk 2 haftanın programı belli oldu! Süper Lig'de ilk 2 haftanın programı belli oldu! Haberi Görüntüle

"GALATASARAY BİR KOALİSYONA KARŞI SAVAŞIYOR"

Galatasaray Spor Kulübü birçok cephede savaşıyor. Özellikle futboldaki yarışa baktığımız zaman Galatasaray bir koalisyona karşı savaşıyor, yarışmayı sürdürüyor. Bunun mevcudiyetini herkes görüyor, biliyor. İsim açıklamaya gerek yok. Camiamın ve bütün Galatasaraylıların bunu görmesini istiyorum. Aynı abilerimizin Çanakkale'de şehit düştükleri dönem gibi. Bir koalisyon güçleri var. Şu anda yönetimimiz bir mücadele vermektedir.

Galatasaray'dan Memphis Depay bombası Galatasaray'dan Memphis Depay bombası Haberi Görüntüle

ICARDI KONUSU

Icardi olayında tartışılması gereken husus şu; düşünün ki biz akşam saatlerinde bir maça çıkacağız. Taktik çalışmalar Icardi tedbirsiz sevk edildiği için onunla yapılıyor ve otobüse biniliyor. Otobüste Icardi'nin 1 maç ceza aldığını öğreniyorsunuz. Böyle bir şey olabilir mi? Elbette ki cezayı haksız buluyoruz. Geçmişte sadece para cezası verilirken Icardi'ye men cezası verdiler.

Tüm dikkatleri üzerine çekti! İşte Trabzonspor'un yeni yıldız adayı Tüm dikkatleri üzerine çekti! İşte Trabzonspor'un yeni yıldız adayı Haberi Görüntüle

"RAKİBİN BAŞKANININ BİR PROJE OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİM"

Bir tuzağa düşmemek lazım. Rakip takımın bize bu söylemleri gönderen rakibin başkanlarının bir proje olduğunu söylemiştim. Bunun arkasındayım. Cinayet mahalline evvela katil gelir dedim. Bunu yorumlamanız lazım.

Onlara bir ağabey tavsiyesi; içinde bulunduğunuz ateş üfleyerek sönmez.

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'ye destek! Toplantıya katılacak Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'ye destek! Toplantıya katılacak Haberi Görüntüle

"KASIMPAŞA MAÇININ GÜNDEMİNİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Galatasaray'ın bütün yaptıklarıyla Galatasaraylılardan çok Fenerbahçe yönetim kurulu ilgileniyor. Gerek trol hesaplarından gerek kendi sosyal medya hesaplarından bunu gündeme getirmelerinin tek sebebi Kasımpaşa maçının gündeminin değiştirilmeye çalışılması.

Ne alakası var 97'deki şampiyonluğun? O zaman kronolojik olarak her şeyi ortaya dökelim bakalım neler ortaya çıkıyor. Galatasaray her zaman olduğu gibi en başarılı kulüp çıkacaktır. Herkesin kendi önüne bakması lazım.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçı bugün saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçı bugün saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? Haberi Görüntüle

"HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN"

Kulüpleri yönetenlerin bir şeyden imtina etmesi lazım; bizim için en önemli olan ülkemizin mutluluğu, birlik ve beraberliği. Daha önce benzer çağrıyı yaptım, yine yapıyorum; saha içinde kalalım. Tekraren söylüyorum; Google'da tarayın bakın bakalım neler çıkıyor. Türk futboluna fayda getirmeyecek, sadece toplumu gerecek konuları gündeme getiriyorlar. Bu ateş üfleyerek sönmez, herkes aklını başına alsın.

Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı Haberi Görüntüle

TRANSFERE DAİR

Galatasaray Spor Kulübü'nde transferlerin nasıl yapılacağı konusu bellidir. Scout ekibi var, teknik ekip var, yönetim kurulu var. Ara transfer maalesef en zor transfer dönemi. Eğer iyi bir futbolcunuz varsa bunu bırakmazsınız veya önemli bir miktar teklif gelirse bırakırsınız. Mesela bizim Sacha Boey transferinde yaptığımız gibi.

Ara transferde okazyonel (fırsat) bir transfer yapmak mümkün değil. Tabi UEFA'nın belli bir tarihe kadar liste açıklaması konusu vardı. Çok sıkışık bir takvime denk geldi. Önümüzdeki sene de inşallah Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde olacak. O dönemdeki yönetim de inşallah bu konulardan ders alır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading