Yandex Metrica

Dursun Özbek iddialı konuştu: Lügata yerleşmiş! Mayıs ayı deyince...

Dursun Özbek iddialı konuştu: Lügata yerleşmiş! Mayıs ayı deyince...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, hafta sonu oynanacak maç sonrası şampiyonluk sevincini taraftarlarla birlikte yaşayacaklarına dair açıklamalarda bulundu. Özbek, Galatasaray'ın tarihi boyunca mayıs aylarının kendileri için özel bir anlam taşıdığını vurguladı ve bu geleneğin bu yıl da devam edeceğine inandığını belirtti.

Spor

23.05.2024, 13:02

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesine konuşan Dursun Özbek, "2006'da Adnan Başkan'ın söylediği 20.45 mottosu var. Bunlar önemli şeyler, Türkçe lügata yerleşmiş. Mayıs ayı deyince Galatasaray akla geliyor." diyerek mayıs aylarının Türk futbol tarihine geçtiğini ve Galatasaray'ın mayıs aylarında zaferlerle anıldığını belirtti.

Fenerbahçe'ye gol makinesi geliyor! Mourinho, Portekizli yıldız için devrede Fenerbahçe'ye gol makinesi geliyor! Mourinho, Portekizli yıldız için devrede Haberi Görüntüle

"HERKES BAYRAKLARI ÇIKARSIN"

Başkan Özbek, tüm Galatasaray taraftarlarını şampiyonluğa hazırlanmak için bayraklarını çıkarmaya davet etti. "Mayıslar her zaman bizim olduğu gibi bu sene de bizim olacak. 2023'te, 23. şampiyonluk, 2024'te, 24. şampiyonluk. Herkes bayrakları çıkarsın, hazırlasın. Pazar akşamı inşallah bütün Galatasaraylıları sevince boğacağız." dedi.

Mourinho'dan Lugano maçı sonrası ilginç açıklamalar: 'Bundan hoşlanmadım' Mourinho'dan Lugano maçı sonrası ilginç açıklamalar: 'Bundan hoşlanmadım' Haberi Görüntüle

COŞKULU BİR KUTLAMA

Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu ve başarılarının mayıs aylarında taçlandığını belirten Özbek, "Bütün taraftarlarıma buradan selam gönderiyorum, hiç merak etmesinler, biz buradayız, şampiyon olacağız. Son derece hazır ve motiveyiz. Yaptığımız etkinliklerin hepsinden vazgeçtik. Tüm vaktimizi teknik heyetimizle, oyuncu arkadaşlarımızla geçiriyoruz. Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu ve mayısların da Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu bu sefer de kanıtlayacağız. Taraftarları, pazar günü akşam itibariyle burada sevince boğacağız. Şampiyonluğumuzu bütün taraftarlarımızla beraber, coşku içinde, sevinç içinde, Galatasaray'a yakışır şekilde kutlayacağız." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın istediği yıldızı açıkladılar: Ayrılık onaylandı Galatasaray'ın istediği yıldızı açıkladılar: Ayrılık onaylandı Haberi Görüntüle

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Özbek, teknik heyet ve oyuncularla sürekli iletişimde olduklarını ve tamamen şampiyonluğa odaklandıklarını belirtti. Başkan, pazar günü oynanacak maçın ardından taraftarları büyük bir sevinç beklediğini ifade etti ve Galatasaray camiasına güven verdi iddialı bir şekilde şampiyonluğu kafaya koyduğunu belli etti.

Galatasaray taraftarları, Dursun Özbek'in bu açıklamalarıyla şampiyonluk coşkusunu yaşamaya hazırlanırken, pazar günü yapılacak kutlamalar için hazırlıklara başladı. Galatasaray, sezonu şampiyonlukla tamamlayarak, taraftarlarına unutulmaz bir zafer daha yaşatmayı hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading