Yandex Metrica

Sitede Ara

Dünya devlerinden sonra Sivasspor'da da harikalar yaratıyor

Dünya devlerinden sonra Sivasspor'da da harikalar yaratıyor

Inter ve Barcelona gibi dev takımlarda forma giyen Rey Manaj, Sivasspor'da gösterdiği performansla adından söz ettiriyor. Süper Lig'de gol krallığı yarışında üst sıralarda yer alan Manaj, takımına önemli puanlar kazandırıyor.

Spor

20.04.2024, 02:06

Rey Manaj, kariyerindeki çıkışıyla dikkat çekiyor. Süper Lig ekibi Sivasspor'un formasını giyen Manaj, adını gol krallığı yarışına yazdırarak futbolseverlerin ilgisini çekiyor.

Olympiakoslu futbolcudan el hareketi! Gözlerden kaçtı ve cezasız kaldı Olympiakoslu futbolcudan el hareketi! Gözlerden kaçtı ve cezasız kaldı Haberi Görüntüle

GOL KRALLIĞINI KOVALIYOR

Süper Lig'de mücadele eden Rey Manaj, gol krallığı yarışında iddialı bir performans sergiliyor. 31 hafta sonunda 16 gole imza atan Manaj, Fenerbahçeli Edin Dzeko ve Galatasaraylı Mauro Icardi'nin hemen ardında üçüncü sırada yer alıyor.

Yılın transferini Okan Buruk bitirecek! Kritik transferde son durum Yılın transferini Okan Buruk bitirecek! Kritik transferde son durum Haberi Görüntüle

TAKIMINA 27 PUAN KAZANDIRDI

Manaj, Sivasspor'un kritik maçlarında takımını sırtlayarak önemli goller atmaya devam ediyor. Özellikle rakip fileleri havalandırdığı maçlarda takımına 27 puan kazandıran Manaj, Sivasspor'un önemli bir silahı haline geldi.

Kulüpler Birliği yarın Büyükeş'nin sonunu açıklayacak! İmza sayımında son durum ne? TFF seçimleri erkene çekilecek mi, ne zaman yapılacak? Kulüpler Birliği yarın Büyükeş'nin sonunu açıklayacak! İmza sayımında son durum... Haberi Görüntüle

SİVASSPOR'UN EN ETKİLİ SİLAHI

Arnavut futbolcu, attığı 13 golle takımına büyük katkı sağladı. Bu maçlarda 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan Sivasspor, Manaj'ın skor ürettiği karşılaşmalarda 27 puan elde etti.

TFF'den imza sayısı iddiasına cevap geldi TFF'den imza sayısı iddiasına cevap geldi Haberi Görüntüle

TÜRKİYE KUPASI PERFORMANSI

Manaj, sadece ligde değil, Türkiye Kupası'nda da etkileyici bir performans sergiliyor. Görev aldığı 3 maçta 4 gol atan oyuncu, kupadaki başarısını da kanıtlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading