Yandex Metrica

Dün geceye damga vuran Zorbay Küçük'ün vukuatları şok etti

Dün geceye damga vuran Zorbay Küçük'ün vukuatları şok etti

Son dakika haberleri... Galatasaray-Başakşehir maçında futbolculara 'Go Lan' diyen ve Arda Turan'a yönelik sözleriyle gündem olan Zorbay Küçük aynı davranışı daha önce yine yaptığı ortaya çıktı.

Spor

23.01.2024, 18:30

Süper Lig'in 17.haftasında oynanan Galatasaray-Başakşehir maçını yöneten Zorbay Küçük skandal sözleriyle konuşulmaya devam ediyor.

Karşılaşma sonrası Arda Turan ile tartışan ve Kerem Aktürkoğlu'na yalancı diyen 29 yaşındaki hakem, daha önce 2019'da oynanan İstanbulspor-Gaziantep maçında da olay çıkaran sözler kullanmış.

Konuk ekibin kalesini koruyan Günay Güvenç ile gerginlik yaşayan Zorbay Küçük, tecrübeli kalecinin üzerine yürüyerek saldırma girişiminde bulunmuştu.

O dönem Gaziiantep FK Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaşanan olaylata tepki göstererek u ifadeleri kullanmıştı;

''Konuşma lan diye bir şey söyleyemez hakem. İnsanların canını yakmışsın hatalı verdiğin kararla insanların kaderiyle oynuyorsun. Bende bundan dolayı ona cevap vermek zorunda kaldım. Hakemin maç içi tavırları belliydi. Maçtan sonraki tavrı da ona yakışmıyordu. Oyuncumla doğru dürüst konuşması için uyardım. Maça etki etmişsin, insanlar bir şey söylüyor ama sen buna ukala ukala cevap veremezsin. Geçen sene cezalı bir hakemdi 6 ay ceza almıştı. Cezası az gelmiş. Burada da şaibeli kararlar verdi. Biz hiçbir hakemin kötü olmasını istemiyoruz ama sonuca etki eden kararlarından dolayı karşısındayız. Demek ki ceza aldıktan sonra ikinci maçıydı bu ama bana göre bu maçta başarısız oldu.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading