Yandex Metrica

Diyarbarkır'da kaza geçirmişlerdi! Amatör takım ligden çekildi

Diyarbarkır'da kaza geçirmişlerdi! Amatör takım ligden çekildi

Dicle Gençlikspor, Diyarbakır 1. Amatör Futbol Ligi B Grubu'nda mücadele etmekteyken, 21 Ocak'ta yaşadığı kaza sonrasında takım olarak toparlanma sürecine odaklanmak adına ligden çekildiğini duyurdu.

Spor

10.02.2024, 14:27

Takımın teknik sorumlusu Ramazan Özyurt, Dicle Gençlikspor'un 1. Amatör B Grubu'nda mücadele ettiği ve 21 Ocak'ta deplasmanda Licegücü Spor ile karşılaşacağı maça gitmek üzere yola çıktıkları sırada, yoğun yağış nedeniyle kaza geçirdiklerini hatırlatarak, kendisi ve otobüste bulunan 19 sporcu arasında çeşitli yerlerden yaralanmaların meydana geldiğini belirtti.

Galatasaray, Wendel'e çok yakın! Zenit beklediği transferde finalde Galatasaray, Wendel'e çok yakın! Zenit beklediği transferde finalde Haberi Görüntüle

"DİCLE GENÇLİKSPOR LİGDEN ÇEKİLME KARARI ALMIŞTIR"

Kazadan sonraki 20 gün boyunca, yaşanan olayın ardından bazı sporcuların hala tedavi sürecinde olduğunu ifade eden Özyurt, durumu güncelleyerek söz konusu sporcuların halen sağlık tedavilerini sürdürdüğünü belirtti.  Özyurt, "Kazada ağır yaralanan takımın teknik sorumlusu olan benim ve çeşitli yerlerinde kırık ve çıkıklar olan sporcularının durumu şimdilik iyiye gidiyor. Bu sebeplerden dolayı yönetim ve teknik heyet bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi yaptı. Yapılan görüşmeler sonucu alınan netice doğrultusunda; 7 sporcunun halen kazadan kaynaklı yara ve ağrılarının devam ettiği, birçok sporcunun ailesinde yaşanan tedirginlik, endişeden dolayı sporcuların tekrar futbol oynamalarına müsaade etmediklerini, geriye kalan tüm sporcuların yaşadığı olayın tramvayı atlatamadıkları sonucuna varılmış olup tüm saydığımız sebeplerden dolayı Dicle Gençlikspor ligden çekilme kararı almıştır. Alınan kararın Kesinlikle sporcuların sağlığı ve psikolojilerinin bozulmaması yönünde olduğu kanısına varılmıştır” açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading