Yandex Metrica

Diego Rossi Fenerbahçe'ye transferinde Lugano'yu işaret etti

Diego Rossi Fenerbahçe'ye transferinde  Lugano'yu işaret etti

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Rossi sabah antrenmanından sonra basın toplantısında soruları cevapladı.

Spor

23.01.2024, 17:55

Fenerbahçe'den teklif aldığından geçmiş maçları izlediğini ve takımı daha yakından tanımaya çalıştığını belirten Diego Rossi İstanbul'da olduğu için çok mutlu olduğunu açıkladı.

Kulübün eski oyuncularından Uruguaylı Diego Lugano ile de konuştuğunu itiraf eden 23 yaşındaki yıldız, "Diego Lugano ile direkt olarak konuşmadım. Ortak tanıdığımız bir oyuncu vasıtasıyla sorular sordum. Bana iyi bir referans verdi. Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu anlattı. Fenerbahçe, Lugano'dan dolayı Uruguay'da tanınan bir takım. Çok fazla kaliteli oyuncu var. Umarım yarışmacı bir takım ortaya koyarız" dedi.

Samet Akaydin Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Yunanistan devinden karar çıktı! Samet Akaydin Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Yunanistan devinden karar çıktı! Haberi Görüntüle

ROSSİ: FENERBAHÇE'Yİ ZATEN BİLİYORDUM

"Fenerbahçe'yi zaten biliyordum. Teklif geldiğinde maçlarını ve taraftarına baktım. Fenerbahçe gerçekten büyük bir camia, çok iyi oyuncularımız var. Hepimiz elimizden geleni yapıp umarım yarışmacı bir takım ortaya çıkarırız."

"Burada takımımıza  hem ofansif hem de defansif açıdan katkı vermek istiyorum. Umarım çok fazla gol atarım."

Nihat Kahveci'den Galatasaray maçı sonrası flaş yorum: Süper Lig'in şampiyonu kim olur? Nihat Kahveci'den Galatasaray maçı sonrası flaş yorum: Süper Lig'in şampiyonu... Haberi Görüntüle

'KARİYERİM İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM'

"Amerika'da yıllarca oynadım ve iyi performanslar sergilediğimi düşünüyorum. Kariyerimde adım adım ilerlemek istiyorum. Bu lige ve bu büyük takıma gelmek kariyerimde önemli bir adım."

"Yeni takımımda öncelikle amacım takımıma yardım etmek, önemli olan bu. Taraftarların sevgisine ve beklentilerine karşılık vermek istiyorum."

"En başından beri çok iyi karşılandım. Fenerbahçe'de olduğum için mutluyum. Olabilecek en iyi şekilde karşılandım. Güzel bir takım var. Çok motiveyim. Ben de takıma yardım edip kupalar kazanmak istiyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading