Yandex Metrica

Devler Muleka için kapışıyor! Galatasaray ve Fenerbahçe yıldız golcüye talip oldu

Devler Muleka için kapışıyor! Galatasaray ve Fenerbahçe yıldız golcüye talip oldu

Son dakika haberleri... Kasımpaşa'nın devre arası kadrosuna kattığı Jackson Muleka attığı gollerle kendine hayran bıraktı. Kısa sürede Süper Lig'e damga vuran 22 yaşındaki yıldızla ilgilenen takımlar var.

Spor

23.01.2024, 19:09

Süper Lig'in 33.haftasında oynanan Kasımpaşa - Adana Demirspor maçında 2 gol atan Muleka, yüksek formunu sürdürüyor.

Ara transfer döneminde Belçika ekibi Standard Liege'den sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya dahil edilen 22 yaşındaki santrfor, kısa sürede sergilediği performansla lacivert-beyazlı takıma önemli katkı sağladı.

Jackson Muleka, Kasımpaşa'da çıktığı 9 karşılaşmada 9 gol kaydetti. Demokratik Kongolu santrfor, lacivert-beyazlı formayı giydiği 9 lig maçının 7'sinde gol sevinci yaşadı.

Göztepe ile Adana Demirspor müsabakalarında 2'şer gol atan Muleka, Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK ve VavaCars Fatih Karagümrük maçlarında ise birer kez fileleri havalandırdı.

Söz konusu 9 golün 3'ünü kafa vuruşuyla atan Jackson Muleka, 6'sını ise ayakla kaydetti.

Galatasaray'ın futbolcusu eşyalarını toplayıp kampı terk etti Galatasaray'ın futbolcusu eşyalarını toplayıp kampı terk etti Haberi Görüntüle

SÜPER LİG DEVLERİ MULEKA'YI TAKİBE ALDI

Henüz yarım sezonda attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Muleka için sezon sonunda Galatasaray ve Fenerbahçe'nin nabız yoklayacağı öğrenildi.

Bonservisi Belçika ekibi Standart Liege'de bulunan 22 yaşındaki golcünün hangi takıma imza atacağı merak ediliyor.

Edinilen bilgilere göre Kasımpaşa'nın 3 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Muleka'yı kadroya katıp, daha yüksek bir bedelle farklı bir takıma satacağı iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading