Yandex Metrica

Dev operasyon! Fenerbahçe'de 9 futbolcuyla yollar ayrılıyor

Dev operasyon! Fenerbahçe'de 9 futbolcuyla yollar ayrılıyor

Sezon sonunda kadroda büyük bir operasyona gitmeye hazırlanan Fenerbahçe'de kiralık gönderilen futbolcularıyla birlikte toplam yabancı sayısı 21 olacak. Fenerbahçe, 21 kişilik listeden en az 9 isimle vedalaşmaya hazırlanıyor.

Spor

25.02.2024, 19:13

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun kadro planlamasını şimdiden yapmaya başladı.

Sportif direktör Marico Branco ve teknik direktör İsmail Kartal'ın verdiği rapor doğrultusunda hareket eden sarı-lacivertli yönetim kadrodaki yabancı futbolcuların bzılarıyla yollarını ayıracak.

Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri İstanbul'a geldi Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri İstanbul'a geldi Haberi Görüntüle

YABANCI SAYISI 12'YE İNMEK ZORUNDA

Kiralık gönderilen futbolcularla birlikte kadrosunda 21 yabancı bulunan Fenerbahçe, 2024-25 sezonunda bu sayıyı 12'ye indirmek zorunda.

Adrien Rabiot Galatasaray'dan transfer için ne istedi? Gizli pazarlık ortaya çıktı Adrien Rabiot Galatasaray'dan transfer için ne istedi? Gizli pazarlık ortaya... Haberi Görüntüle

9 İSİMLE YOLLAR AYRILACAK

Fenerbahçe'de ara transfer döneminde Miguel Crespo, Lincoln Henrique ve Joao Pedro satın alma opsiyonuyla kiralanırken, bu futbolcuların geri dönecek. Kiralanan futbolcuların geri dönmesiyle birlikte Fenerbahçe en az 9 yabancı futbolcuyla vedalaşma kararı alacak.

Bilindiği üzere Fenerbahçe'de Michy Batshuayi, Joshua King ve Leonardo Bonucci'nin sözleşmeleri sezon sonunda sona eriyor.

Semih Kılıçsoy için büyük onur! Beşiktaş ona layık gördü Semih Kılıçsoy için büyük onur! Beşiktaş ona layık gördü Haberi Görüntüle

DİĞER YABANCI İSİMLER

Sarı-Lacivertlilerin diğer yabancı futbolcuları şu şekilde;

Rodrigo Becao
Dominik Livakovic
Alexander Djiku
Luan Peres
Jayden Oosterwolde
Osayi-Samuel
Rade Krunic
Fred
Miha Zajc
Sebastian Szymanski
Ryan Kent
Dusan Tadic
Edin Dzeko
Omar Fayed
Jin-ho Jo

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading