Yandex Metrica

Deplasman yasağının kaldırılması pişman etti! Tribün karıştı

Deplasman yasağının kaldırılması pişman etti! Tribün karıştı

Uzun yıllar sonra kalkan deplasman seyircisi yasağı, Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanan maçta tribünlerde şiddet olaylarına neden oldu. İşte yaşanan olayların detayları:

Spor

11.02.2024, 15:38

Süper Lig'in 14. haftasında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşma, 1-1'lik skorla sona erdi. Ancak maçın ardından tribünlerde çıkan olaylar gerginliği tırmandırdı.

Merih Demiral'a Bozkurt selamı sonrası ikinci skandal! UEFA Arjantin'e ceza verecek mi? Merih Demiral'a Bozkurt selamı sonrası ikinci skandal! UEFA Arjantin'e ceza... Haberi Görüntüle

TRİBÜNDE ŞİDDET PATLAK VERDİ

Eryaman Stadı'nda gerçekleşen karşılaşmanın ardından Ankaragücü taraftarları, Beşiktaş tribünlerine yönelik yabancı madde atmaya başladı. Bu duruma müdahale etmek isteyen polis ile taraftarlar arasında gerilim yaşandı.

Fenerbahçe 10 numarasını buldu! İşte o yıldız futbolcu Fenerbahçe 10 numarasını buldu! İşte o yıldız futbolcu Haberi Görüntüle

KOLTUK KIRMA VE TAŞLI SALDIRILAR

Beşiktaş taraftarları ise stat içinde bekletilirken koltukları kırarak ev sahibi takım taraftarlarına atmaya çalıştı. Polis müdahalesiyle kontrol altına alınan durum, daha sonra taşlı saldırılara dönüştü. Polis araçlarının camları kırıldı, ancak yaralanan olmadı.

EURO 2024 sonrası flaş istifa! Milli takımdan ayrıldı EURO 2024 sonrası flaş istifa! Milli takımdan ayrıldı Haberi Görüntüle

ÇIKAN YANGINI İTFAİYE EKİPLERİ SÖNDÜRDÜ

Stadyumdan ayrılmayı bekleyen Beşiktaş taraftarları, yan tribündeki Ankaragücü pankartlarını sökerek ateşe verdi. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü. Deplasman tribününde bulunan siyah-beyazlı taraftarlar, koltukların yanı sıra stadyum tuvaletlerine de zarar verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading