Yandex Metrica

Denizlispor kripto para çıkaracak

Denizlispor kripto para çıkaracak

Denizlispor, ek gelir yaratmak için son zamanlarda spor takımlarının tercih ettiği kripto para piyasasına girdi.

Spor

23.01.2024, 17:31

Gelecek sezon TFF 1.Lig'de mücadele edecek olan Ege temsilcisi,Bitci Teknoloji firmasıyla işbirliği yaparak Taraftar Token isimli kripto para ile ek gelir sağlamayı hedefliyor.

Türk yazılımcı ve mühendisler tarafından geliştirildiği açıklanan tokenlara sahip olan taraftarlar herhangi bir zaman sınırı olmadan tokenları Türk Lirasına çevirebilecekleri aktarıldı.

Denizlispor ile iş birliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Bitci Teknoloji firması yetkilisi Onur Altan Tan, “Bodrum merkezli bir firma olarak, Ege'nin ve Türkiye'nin sembol kulüplerinden Denizlispor ile böylesine bir anlaşmayı yapmak bizler için de gurur verici” düşüncelerini paylaştı.

Yeni projenin Denizlispor için son derece faydalı olacağını aktaran kulüp başkanı Ali Çetin,"Göreve başladığımız günden itibaren sürekli olarak gelir kaynakları üretmeye çalıştık. Bu yöndeki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz Denizlispor'un karşılıksız gelir kaynakları bularak ekonomik açıdan rahatlamasıdır. Denizlispor Taraftar Token sayesinde hem taraftarlarımız, hem kulübümüz kazanacak” değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading