Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: CHP, Kandil'in oyuncağı oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: CHP, Kandil'in oyuncağı oldu

Balıkesir'de Kuvayi Milliye Meydanı'nda düzenlenen mitingde 85 bin kişiye hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) artık oyun kurucu olmaktan çıkıp kurulan oyunların piyonu haline gelmiştir. CHP, Kandil'in oyuncağı oldu. Kent uzlaşısı diyerek Kandil ile uzlaşı arayışına girdiler. Muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı tam bir muamma.'' dedi.

Spor

21.04.2024, 21:23

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir kalırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın miting mesaisi devam ediyor. Erdoğan'ın bugünkü durağı Balıkesir oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Kuvayi Milliye Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Balıkesir üzerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yaptığı 'borç' çağrısına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyonlarda ulu orta dillendirmeye hatta ödenmesi istemişler. Diyet borçları bitmiyor bitmeyecek. Kimin kimle yürüdüğü kimin kime borçlandığı muamma." ifadelerini kullandı.

İstanbul için de yorum yapan Erdoğan, "İstanbul'daki komediyi görüyorsunuz, takibe diyorsunuz. Kaybedeceklerini görünce sağa sola saldırmaya başladılar. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) artık oyun kurucu olmaktan çıkıp kurulan oyunların piyonu haline gelmiştir. CHP, Kandil'in oyuncağı oldu. Kent uzlaşısı diyerek Kandil ile uzlaşı arayışına girdiler.'' dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Sevgili Balıkesirliler, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Nice gönül sultanını yetiştirmiş Balıkesir'in şehrinde olmaktan memnuniyet duyuyorum. Sizlerden 31 Mart'ta yüzde 50 üzerinde oy oranı ile Türkiye Yüzyılı belediyeciliğinin yanında yer almanızı bekliyorum. Çanakkale'den Milli mücadeleye kadar zorlu günlerin kahraman şehri Balıkesir'in Türkiye Yüzyılı'na omuz vereceğine inanıyorum. Resmi rakamları istedim; şu anda bu alanda 85 bin kişi var. Yolda Balıkesirli kardeşlerimle birlikte olduk. Bu ne güzellik böyle.

Balıkesir'in kimseye minnet borcu yok. Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyonlarda ulu orta dillendirmeye hatta ödenmesi istemişler. Diyet borçları bitmiyor bitmeyecek. Kimin kimle yürüdüğü kimin kime borçlandığı muamma. Siyasetin kabzımal hesabına dönüştürülmesi utanç verici. Kaybettirmek üzerine kurulu siyasetin bu şehre hiçbir katkısı olmayacağını en iyi Balıkesirli kardeşlerim bilir.

İspanya'nın patronundan şampiyonluk sözleri: Bize kimse bedava bir şey vermedi İspanya'nın patronundan şampiyonluk sözleri: Bize kimse bedava bir şey vermedi Haberi Görüntüle

''MUHALEFETTEKİ İÇ ÇEKİŞME FACİA''

İstanbul'daki komediyi görüyorsunuz, takibe diyorsunuz. Kaybedeceklerini görünce sağa sola saldırmaya başladılar. Birileri listeyi yetiştiremedik numarası ile milleti kandırmaya çalışıyorlar, kandırmaya çalışırken bile doğru düzgün yapamıyorlar. Muhalefetteki iç çekişme ayrı facia. Biz adaylarımızı belirlerken Türkiye yüzyılı profiline aday uyduracak olmasına dikkat ettik. Onların verdiği her sözün arkasında biz varız. Hükümetimiz var cumhur ittifakı var. Muhalefet cephesinde herhangi bir ölçü yok. Kim nereyi kaparsa elinde kalıyor havasında bir süreç yaşanıyor.

Pürüz kalmadı! Maximin adım adım Fenerbahçe'ye... Pürüz kalmadı! Maximin adım adım Fenerbahçe'ye... Haberi Görüntüle

MUHALEFETE TEPKİ: REZİLLİK DİZ BOYU

Muhalefet partilerindeki iç çekişmeler de ayrı bir facia kelimenin tam anlamıyla rezillik diz boyu. Milleti kandırmak için oynadıkları oyunlar ayaklarına dolandı. Bu partiye gönül verenlere üzülüyoruz. Hiçbir vizyonları yok. Buna yıldır siyaet arenasında karşı karşıya olduğumuz CHP'nin ülkenin ve milletin geleceği için hiçbir projesi ve hiçbir programı olmadığını biliyoruz. DEM'in ve marjinal örgütlerin oyuncağına döndürenler utansın. 

Torreira'dan flaş Fred sözleri! Fenerbahçe yerine Galatasaray'da oynasaydı... Torreira'dan flaş Fred sözleri! Fenerbahçe yerine Galatasaray'da oynasaydı... Haberi Görüntüle

''CHP KURULAN OYUNLARIN PİYONU OLDU''

Koskoca CHP, marjinal örgütlerin oyuncağı haline geldi. CHP oyun kurucu olmaktan çıktı piyon haline geldi. CHP, Kandil'in oyuncağı oldu. Kent uzlaşısı diyerek Kandil ile uzlaşı arayışına girdiler. Muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı tam bir muamma. Birileri 'son dakikaya kaldık, aday listelerini yetiştiremedik' numarasıyla kendi akıllarınca milleti kandırmaya çalışıyor. Milleti kandırarak akam ve mevki üzerine kurulu siyaset eski Türkiye tarzıdır. Eskinin korku ve laf cambazlığı ile kifayetsizliğini gizlemeye siyasetinin yerini eser ve hizmet siyaseti aldı.

Transfer bitti: Galatasaray, Tete'nin bonservisini açıkladı Transfer bitti: Galatasaray, Tete'nin bonservisini açıkladı Haberi Görüntüle

''CHP'NİN ENGELLENDİK YALANINA İNANMAYIN''

CHP'nin milletle ortak noktası kalmadı. Muhalefetin adayları sözlerinin yüzde 90'ını yerine getiremiyor, getirmek gibi dertleri de yok. Verdiğimiz kaynağı 2 kat artırdığımız halde muhalefet cenahı engellendik yalanına sığınıyor. Bunlar eser ve hizmet engellidir. Gözü de gönlü de şehrinde olmayanlar kaynakları şahsi hırsları uğrunda çarçur etmiştir. Yalanlar üzerine kurulu kampanyalar ile milleti kandırma peşindeler. Muhalefetin belediye başkan adayları, şehirlere hizmet edecek ismi bulma kriteriyle değil, parti içi hiziplerin paylaşım aracı olarak belirleniyor.

Amedspor'dan bomba transfer! Galatasaray'dan geliyor Amedspor'dan bomba transfer! Galatasaray'dan geliyor Haberi Görüntüle

BALIKESİR'E YAPILAN YATIRIMLAR

Son 21 yılda Balıkesir'e 238 milyar lira tutarında yatırım yaptık. Bu yatırımla eğitimde 4832 derslik kazandırdık. İkinci devlet üniversitesini açtık. Yurt binaları açtık. 39 spor tesisi açtık. 6 milyar lira üzerinde kaynak aktardık. 1.100 yataklı Atatürk Şehir Hastanesi olmak üzere 81 sağlık tesisi yaptık. 16 sağlık tesisi inşası sürüyor. 8500 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik. Riskli olan 7870 yapının dönüşümünü gerçekleştirdik.

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde sonuçlar: Bol gollü karşılaşmalar geceye damga vurdu UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde sonuçlar: Bol gollü karşılaşmalar... Haberi Görüntüle

''BU YIL SONUNA DOĞRU EKONOMİMİZDE RAHATLAMA BAŞLAYACAK''

Biz ekonomide önceliği istihdama ve üretime veriyoruz. Bu konuda gayet iyi gidiyoruz. Dünyanın başının belası olan enflasyon bizim de canımızı yakıyor. 6 Şubat depremlerinin ekonomimize yüklediği 104 milyar dolarlık faturayla da karşı karşıyayız. Amacımız bu fırtına küresel iklimden ülkemizi sahil-i selamete çıkarmaktır. Bugüne kadar vatandaşlarımıza mahcup olacak bir kırılmaya meydan vermedik. Bu yıl sonuna doğru ekonomimizde başlayacak rahatlamayla tüm kesimlerin beklentilerini karşılayacağız.

Fenerbahçe'den göndermeli paylaşım: Hurdacı ve Batman maskesi Fenerbahçe'den göndermeli paylaşım: Hurdacı ve Batman maskesi Haberi Görüntüle

İSRAİL-FİLİSTİN SAVAŞI

Dün 2 bin 380 ton yardım malzemesi taşıyan bir gemimiz daha bölgeye ulaştı. Bu zulmün durdurulması halinde bölgemizde yanacak ateşin bizi de etkilemesi kaçınılmazdır. İsrail'in Gazze'deki zulmüne karşı İslam aleminin yekvücut olarak hareket etmesi için gayret gösteriyoruz. Gazze'deki zulmün, Kudüs'teki tacizlerin durması için, hiçbir istisna koymadan söylüyorum, elimizdeki tüm imkanları kullanacağız.

Son dakika... Fenerbahçe'den 4 gollü galibiyet! Deplasmanda Lugano'yu yendi, tur için avantaj sağladı Son dakika... Fenerbahçe'den 4 gollü galibiyet! Deplasmanda Lugano'yu yendi, tur... Haberi Görüntüle

YENİ HAREKAT MESAJI

Ülkemizi güney sınırlarından kuşatarak bir teröristan kurma projesini, hayata geçireceğimiz yeni harekatlarla delik deşik etmeyi sürdüreceğiz. Gabar'da günde 35 bin varil petrol çıkartıyoruz. Bu şimdi 100 bin varile gelecek. Çıktığı andan itibaren Aile Kurumlarının kaynağı da buradan gelecek. Ülkemizin 21 yılda asırlık demokrasi ve kalkınma adımlarını gerçekleştirebilmenin gerisinde tüm saldırı ve tuzaklara rağmen korumayı başardığımız güven ve istikrar iklimi var.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading