Yandex Metrica

Cristiano Ronaldo’ya bir şok daha! Menedildi

Cristiano Ronaldo’ya bir şok daha! Menedildi

Geçtiğimiz gün sözleşmesi feshedilen Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'ya bir darbe daha... İngiltere Federasyonu yıldız futbolcuya cezayı kesti. Kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen 14 yaşındaki bir taraftarın telefonunu kıran Ronaldo'ya gecikmeli de olsa men cezası verildi.

Spor

23.01.2024, 20:06

Manchester United'ın sözleşmesini feshettiği Ronaldo'ya Federasyon tarafından ceza kesildi. Küçük bir taraftarın telefonunu parçalayan yıldız oyuncuya 2 maç men cezası verildi.

SON DAKİKA | Galatasaray'dan flaş açıklama: Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor SON DAKİKA | Galatasaray'dan flaş açıklama: Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor Haberi Görüntüle

FEDERASYON CEZAYI KESTİ

Kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen küçük taraftara sinirlenip telefonunu yere fırlatıp parçalayan Ronaldo özür dilemişti. Polis tarafından sorgulanan Ronaldo için "37 yaşındaki bir adamın, saldırı ve cezai zarar iddiasıyla sorgulandığını ve sorguya gönüllü bir şekilde katıldığını doğruluyoruz." denilmişti.

Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Haberi Görüntüle

PREMİER LİG CEZAYI KESTİ

Premier Lig, geçen sezon meydana gelen olay hakkında Ronaldo'ya 2 maç men cezası verildi. Premier Lig'de bir takıma transfer olması durumunda Ronaldo 2 maç kadroya dahi giremeyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading