Yandex Metrica

Cengiz Ünder, dev kulüple anlaştı! Takımı belli oldu

Cengiz Ünder, dev kulüple anlaştı! Takımı belli oldu

Yıldız futbolcu Cengiz Ünder'in gelecek sezon hangi takımda oynayacağı belli oldu. Ünder kiralık olarak formasını giydiği Fransız ekibi Marsilya anlaştı.

Spor

23.01.2024, 19:23

Marsilya'nın son haftalarda ortaya koyduğu performansla büyük beğeni toplayan Cengiz'in satın alma opsiyonunu almak istediği ve görüşmelere başladığı biliniyor. Fransız dev, Cengiz Ünder tranferi için Roma'ya 8.4 milyon euro ödeyeceği öğrenildi. 24 yaşındaki futbolcu, 5 yıllık yeni bir sözleşmeye imza atıyor.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı ne zaman, hangi gün? Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı ne zaman, hangi gün? Haberi Görüntüle

BAŞARILI PERFORMASI MARSİLYA’YI TRANSFERE ZORLADI

Bonservisi Roma'da bulunan oyuncu gelecek sezon Marsilya forması giymeye hazırlanıyor. Marsilya, Cengiz Ünder için el sıkıştı. Cengiz Ünder'in satın alma opsiyonu İtalyan kulübe ödenecek. Marsilya, Cengiz Ünder'in satın alma opsiyonunu gösterdiği başarılı performans sonrasında kullanma kararı aldı. Transfer yakın zamanda resmiyet kazanması ve açıklanması bekleniyor. Bu sezon Marsilya'da 47 maça çıkan Cengiz Ünder, Fransa Ligue 1'de 32 maça çıktı ve 10 gol, 2 asist yapma başarısı gösterdi. Fransa Kupası'nda 3 maçta 1 gol atan Cengiz, Avrupa Ligi'nde de 2 gol 3 asist yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading