Yandex Metrica

Canlı yayında ortalık karıştı! Murat Sancak'tan Ahmet Çakar'a Belhanda yanıtı: Yaşından başından utan!

Canlı yayında ortalık karıştı! Murat Sancak'tan Ahmet Çakar'a Belhanda yanıtı: Yaşından başından utan!

Son dakika haberleri... Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beyaz TV spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın canlı yayında Belhanda ile ilgili söylediği sözlere sert yanıt verdi.

Spor

22.02.2024, 15:08

Beyaz TV'de yayınlanan spor programında Belhanda tartışması çıktı.

Ahmet Çakar'ın Belhanda için söylediği "Belhanda'nın size ne mal olduğunu anlatayım" sözü sonrası ortalık karıştı.

Milli takım arası sonrası karşılaşacak olan Adana Demirspor-Galatasaray maçı öncesi yıldız oyuncuya yönelik ilginç iddialarda bulunan Çakar, 10 sene önce Fransa'da kullandığı penaltı atışını hatırlattı ve şike imasında bulundu.

Daha sonra canlı yayına bağlanan Murat Sancak, oyuncusuna sahip çıkarak, Ahmet Çakar'a sert yanıt verdi.

Cenk Tosun'dan Beşiktaşlı taraftarları şok edecek veda mesajı Cenk Tosun'dan Beşiktaşlı taraftarları şok edecek veda mesajı Haberi Görüntüle

MURAT SANCAK: YAŞINDAN BAŞINDAN UTAN

Ahmet Çakar'ın ortalığı karıştırdığını belirten Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, “Yaşından başından utan. 2013’teki penaltıyı koyuyorsunuz, bunun size neyini açıklayayım? Ortalığı karıştırmaktan, kızıştırmaktan başka bir yapmıyorsunuz! Spor camiasına, Adana Demirspor camiasına zarar veriyorsunuz. Bir daha bu programa katılmam. Ufak bir şey değil. Ortalığı karıştırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Yaptığınız hatanın farkına varın, özür dileyin. Türk futbolunun niye geri kaldığını şimdi daha iyi anlıyorum” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading