Yandex Metrica

Can Uzun'un milli takım kararı bekleniyor! Türkiye mi, Almanya mı?

Can Uzun'un milli takım kararı bekleniyor! Türkiye mi, Almanya mı?

Nürnberg formasıyla harikalar yaratan Can Uzun'u milli takıma kazandırmak için Almanya Futbol Federasyonu futbolcuyla ilk görüşmeyi gerçekleştirirken, olumlu geçtiği de ifade edildi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun da sürekli temas halinde olduğu futbolcunun son kararı ise merakla bekleniyor.

Spor

23.02.2024, 08:56

Nürnberg ile çıktığı 18 karşılaşmada 10 gol ve 1 asistlik performans gösteren Can Uzun, Almanya Futbol Federasyonu'nu heyecanlandırdı ve onlar da harekete geçme kararı aldılar. Federasyon futbolcuya milli formayı giydirmek için ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'den ezeli rakibi Galatasaray'a yılın çalımı! O ismi resmen açıklamıştı Fenerbahçe'den ezeli rakibi Galatasaray'a yılın çalımı! O ismi resmen açıklamıştı Haberi Görüntüle

ALMANLAR, CAN UZUN İLE GÖRÜŞTÜ

Alman basınında yer alan habere göre, Almanya Futbol Federasyonu'ndan Rudi Völler ve Andeas Rettig, Can Uzun ve ailesi ile bir görüşme gerçekleştirdi ve görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi. Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu'nun da futbolcuyla sürekli temas halinde olduğu biliniyor.

Trabzonspor'da beklenmedik ayrılık! Resmi açıklama geldi Trabzonspor'da beklenmedik ayrılık! Resmi açıklama geldi Haberi Görüntüle

HAMİT ALTINTOP: KARAR VERMESİ GEREKİYOR

TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop daha önce Can Uzun ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sonuçta bizimle devam etmesini diliyoruz. 2005 doğumlu, A takımımızda Arda Güler ve Kenan Yıldız gibi iki genç oyuncumuz daha var. Sıradaki Can Uzun olmalı, bunu o da biliyor. Bunun için karar vermesi gerekiyor. U17 takımımızda oynadı ve bizim oyuncumuz. U21'de de oynaması lazım. Birkaç yıldır bize çok ama çok yakındı çünkü iyi işler yapıyor ve son derece yüksek bir potansiyele sahip. Öte yandan oyuncunun karar vermesi gerekiyor. Tarihte farklı kararlar alanlar oldu. Benim tarafım Türkiye'ydi. Diğer oyuncular Almanya'yı tercih etti. Bu adil bir tercih ve sorun değil." şeklinde konuşmuştu.

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading