Yandex Metrica

Can Uzun kimdir, hangi takımda oynuyor? Can Uzun nereli, kaç yaşında?

Can Uzun kimdir, hangi takımda oynuyor? Can Uzun nereli, kaç yaşında?

Almanya'da top koşturan ve performansı ile adından söz ettiren Can Uzun milli takım tercihini sosyal medya hesabından duyurdu. Türk Milli Takımı'nı seçen Can Uzun açıklamasında "Kalbimin sesini dinledim" dedi. Spor gündeminin konuştuğu isim olan Can Uzun'un hayatı ve biyografisi haberimizin detayında olacak. Peki Can Uzun kimdir, hangi takımda oynuyor? Can Uzun nereli, kaç yaşında?

Spor

05.04.2024, 22:05

Can Uzun sosyal medya paylaşımıyla milli takım tercihini duyurdu. Almanya'daki performansı ile spor gündeminin üst sıralarında yer alan Can Uzun gelecek vadeden futbolcular arasında gösteriliyor. Henüz 18 yaşında olan Can Uzun Türk milli takımında forma giymeyi seçti. Genç yıldız Euro 2024 turnuvasında forma giymenin heyecanı yaşıyor. 

Son dakika... Şampiyonlar Ligi aşkına! Lugano-Fenerbahçe maçı öncesi 11'ler belli oldu Son dakika... Şampiyonlar Ligi aşkına! Lugano-Fenerbahçe maçı öncesi 11'ler belli... Haberi Görüntüle

CAN UZUN HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

Almanya Bundesliga 2. Ligi takımlarından FC Nürnberg formasını giyiyor. Henüz 18 yaşında olan futbolcu yeteneği ile gelecek vadediyor. Takımında attığı gollerle adından söz ettiren Can Uzun milli takım tercihini Almanya yerine Türkiye'den yana kullandı.

Torreira'dan flaş Fred sözleri! Fenerbahçe yerine Galatasaray'da oynasaydı... Torreira'dan flaş Fred sözleri! Fenerbahçe yerine Galatasaray'da oynasaydı... Haberi Görüntüle

CAN UZUN KİMDİR?

Can Yılmaz Uzun 11 Kasım 2005 yılında Almanya'da dünyaya geldi. Almanya'da  FC Nürnberg takımında forma giyiyor. Orta saha pozisyonunda görev yapan Türk profesyonel futbolcu yeteneği ile adından söz ettiriyor. 

Regionalliga Bayern'de oynadığı dört maçtan sonra Nisan 2023'te FC Nürnberg II'ye çağrıldı. Mayıs 2023'te FC Nürnberg'in as takımına alındı.] 3 kez 2. Bundesliga liginde forma giydi. 2023-24 DFB-Pokal turnuvasının ilk turunda üç gol atarak Nürnberg'in turnuvanın ilk turunda beşinci lig kulübü FC Oberneuland'a karşı 9-1'lik net bir skorla galip gelmesinde önemli rol oynadı.

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'ye destek! Toplantıya katılacak Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'ye destek! Toplantıya katılacak Haberi Görüntüle

CAN UZUN NERELİ?

Almanya'da dünyaya geldi ancak aslen Rize'lidir.

Can Uzun, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı. Can Uzun yaptığı açıklamada "Kalbimin sesini dinledim. Böyle bir karar, kulüp değiştirmek gibi bir kariyer kararı değil, gönül kararıdır. Milli takımı hissetmeniz gerekiyor ve burada kalbim ve içgüdülerim Türkiye'nin benim için doğru seçim olduğunu söyledi." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading