Yandex Metrica

Çalımbay gelişine-gidişine biletleri kesiyor! Kimsenin gözünün yaşına bakmıyor

Çalımbay gelişine-gidişine biletleri kesiyor! Kimsenin gözünün yaşına bakmıyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, devre arasında takımını güçlendirmek için 3 transfer isteğinde bulunacak. Sakatlıkların etkisiyle zorlu bir dönem geçiren Beşiktaş'ta, Çalımbay'ın stoper, orta saha ve çok yönlü hücum oyuncusu talep ettiği belirtiliyor.

Spor

23.01.2024, 21:46

Siyah beyazlı takım, bu sezon ligde istikrarsız sonuçlar ve sakatlıklarla mücadele ediyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, takımın güçlendirilmesi adına devre arası transfer dönemine odaklanmış durumda.

Fenerbahçe, Lugano'yu 4'ledi ülke puanı güncellendi! Belçika'nın ensesindeyiz Fenerbahçe, Lugano'yu 4'ledi ülke puanı güncellendi! Belçika'nın ensesindeyiz Haberi Görüntüle

3 TRANSFER İSTEĞİ

Rıza Çalımbay'ın devre arasında istediği 3 pozisyona transfer yapılmasını istediği belirtiliyor. Bu pozisyonlar stoper, orta saha ve hem kanat hem forvet oynayabilen oyuncular olarak açıklanmış durumda.

EURO 2024'ün en iyi golü Mert Müldür'ün oldu EURO 2024'ün en iyi golü Mert Müldür'ün oldu Haberi Görüntüle

KONTENJAN SORUNU

Beşiktaş'ta yabancı kontenjanının dolu olması, yeni transferler için mevcut oyunculardan bazılarının takımdan ayrılması gerekliliğini doğuruyor. Bu çerçevede, Jean Onana'nın 4 milyon Euro'ya transfer edildiği ancak gözden çıkarılan ilk isim olduğu belirtiliyor.

Galatasaray, Lecce'yi devirdi: Okan Buruk'tan çift forvet denemesi Galatasaray, Lecce'yi devirdi: Okan Buruk'tan çift forvet denemesi Haberi Görüntüle

Beşiktaş yeni golcüsü Ciro Immobile'nin fiyatını açıkladı Beşiktaş yeni golcüsü Ciro Immobile'nin fiyatını açıkladı Haberi Görüntüle

İHTİYAÇ DUYULAN OYUNCULAR

Rıza Çalımbay'ın taleplerine bağlı olarak, stoper, orta saha ve çok yönlü hücum oyuncusu transferlerinin gerçekleşmesiyle Beşiktaş'ın ikinci yarıya daha güçlü bir kadroyla çıkması hedefleniyor.

Beşiktaş, Grazer AK ile hazırlık maçını ne zaman oynayacak? Immobile oynayacak mı? Beşiktaş, Grazer AK ile hazırlık maçını ne zaman oynayacak? Immobile... Haberi Görüntüle

İSİMLER ÜZERİNDE BELİRSİZLİK

Transfer döneminin başlamasıyla birlikte hangi oyuncuların alınacağı ve hangi oyuncuların takımdan ayrılacağı konusunda belirsizlik olduğu ifade ediliyor. Eric Bailly'nin sakatlık sorunları nedeniyle ayrılma olasılığının bulunduğu vurgulanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading