Yandex Metrica

Burak Yılmaz'dan penaltı itirafı! Suçu zemine bağladı

Burak Yılmaz'dan penaltı itirafı! Suçu zemine bağladı

Son dakika haberleri... A Milli Takım'ı bıraktığını açıklayan Burak Yılmaz, Portekiz maçında kaçırdığı penaltı sonrası gündem olmuştu. Yaşadığı duyguları anlatan Burak, soyunma odasında ağladığını itiraf etti.

Spor

23.01.2024, 19:02

2022 Dünya Kupası play-off maçında Portekiz karşısında kaçırdığı penaltyla tartışılan Burak Yılmaz, o an neler yaşadığını Hürriyet'e anlattı.

Zeminin ıslak ve yumuşak olduğunu belirten Burak, "Topun auta gittiğini görünce kahroldum." dedi.

Hala şok içinde olduğunu belirten 37 yaşındaki futbolcu,  “Nasıl atamadım, hâlâ şok içindeyim. Bu penaltıyı, ömrüm boyunca her gece atacağım belki de uyumadan, rüyamda. Penaltıyı kazanınca tüm arkadaşlarım topu bana bıraktı. Ben de atmak istekliydim. Müthiş heyecanlandım. Arkamda bütün ülke insanlarının sorumluluğu vardı. Zemin ıslak ve yumuşaktı. Sert vurma isteğim topu yükseltti. Topun auta gittiğini görünce kahroldum. Penaltıyı atsaydım Portekiz’i elerdik. En çok ülkem için üzüldüm." ifadelerini kullandı.

Karşılaşma sonrası TFF Başkanı Nihat Özdemir, Stefan Kuntz ve takım arkadaşlarının kendisine destek olduğunu söyleyen Burak, "En çok Kuntz üzüldü. Benimle birlikte ağladı. Lille takımındaki arkadaşlarım da arayıp moral verdiler. Sabaha kadar uyayamadım. Çok üzgünüm.” değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading