Yandex Metrica

Burak Yılmaz’dan Cristiano Ronaldo’ya övgü dolu sözler

Burak Yılmaz’dan Cristiano Ronaldo’ya övgü dolu sözler

Portekiz maçı öncesi basın toplantısında konuşan A Milli Futbol Takımımızın kaptanı Burak Yılmaz, "Laf olsun diye buraya gelmedik. Kaybedebiliriz de. En başta söylediğim gibi, biz hiçbir şeyi kabul ederek gelmedik. Kaybedersek de kabul ederek kaybetmeyeceğiz. dedi. Yılmaz, 2022 Dünya Kupası elemeleri play-off turu rakibi Cristiano Ronaldo hakkında, "gelmiş geçmiş dünyanın en iyisi" ifadelerini kullandı.

Spor

23.01.2024, 19:01

A Milli Futbol Takımımızın kaptanı Burak Yılmaz, Portekiz ile oynanacak kritik müsabaka öncesi soruları yanıtladı.

ÖZET: İSPANYA - İNGİLTERE SKOR:2-1 (EURO 2024 FİNAL) | Avrupa'nın en büyüğü belli oldu! Şampiyon İspanya ÖZET: İSPANYA - İNGİLTERE SKOR:2-1 (EURO 2024 FİNAL) | Avrupa'nın... Haberi Görüntüle

"BURAYA HİÇBİR ŞEYİ KABUL EDEREK GELMEDİK"

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Burak Yılmaz şöyle konuştu:

"Çok zor bir kura çektik. Portekiz ile Portekiz'de oynamak daha da farklı. Portekiz'de dünyanın en önemli oyuncuları var. Saygımız büyük. Elenmiş gibi düşünerek gelmedik. Bizim de hayalimiz var. Ülkemizi Dünya Kupası'na götürmek istiyoruz. İyi bir maç olacaktır."

"Fonte, sahada arkadaşlık olmayacak derken doğru söylemiş. Yarın arkadaşlık olmayacak sahada. Birbirimizi tanımanın bir avantaj ya da dezavantaj olacağını sanmıyorum. Bunlar büyük maçlar. Portekiz'in maçlarına baktığımızda iç sahada oynadıkları maçlar farklı. Analizlerimi en iyi şekilde yaptık. Maça hazır olduğumuzu düşünüyorum."

Süper Lig'de dolandırıcılık kol geziyor! 2 şüpheli tutuklandı Süper Lig'de dolandırıcılık kol geziyor! 2 şüpheli tutuklandı Haberi Görüntüle

"BENİM İÇİN DÜNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK OYUNCUSU"

"Cristiano Ronaldo, benim için dünyanın en büyük gelmiş geçmiş oyuncusu. Buna saygı duyacaklarını da düşünüyorum. Onu çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Onu bilemem ama benim son Dünya Kupa'm olacağından eminim. Sahaya çıkıp elimden geleni yapmak istiyorum. Tamamen inanıyoruz. Biz hiçbir şekilde buraya kabul ederek gelmedik."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading