Yandex Metrica

Burak Elmas'tan Fatih Terim'e transfer jesti! Ocak'ta istanbul'da

Burak Elmas'tan Fatih Terim'e transfer jesti! Ocak'ta istanbul'da

Son dakika haberleri... Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim'in çok istediği yıldız ismi devre arasında İstanbul'a getirecek.

Spor

23.01.2024, 18:16

Süper Lig'de oynadığı son maçta Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, orta sahada yaşanan istikrarsızlığa çözüm arıyor. 

Berkan ve Cicaldau'nun yanına üçüncü bir ismi bir türlü monte edemeyen teknik direktör Fatih Terim, devre arasında takviye yapılmasını istedi.

Kulüp Başkanı Burak Elmas ile görüşen tecrübeli antrenör, geçen sezon Benfica'dan kiralanan yıldız oyuncu Gedson Fernandes'in sözünü aldı.

Benfica'nın kadro dışı bıraktığı 22 yaşındaki oyuncu ile temaslarını koparmayan Terim, ocak ayında gelmesi durumunda direkt 11 oynatacağını kendisine iletti.

İngiltere'de iş imkanı: Yeni teknik direktörümüz sen olur musun? İşte İngiltere Milli Takım'ı teknik direktörlüğü için aranan şartlar... İngiltere'de iş imkanı: Yeni teknik direktörümüz sen olur musun? İşte... Haberi Görüntüle

GALATASARAY GEDSON FERNANDES'İ NASIL ALACAK?

Benfica'nın sözleşme yenilemem teklifini ısrarla geri çeviren Fernandes, Galatasaray'ın işini kolaylaştıracak.

Yaz transfer döneminde 12 milyon Euro'luk teklifini geri çeviren Portekiz ekibi, bu kez daha düşük bir bonservis bedeliyle elinden çıkarmayı düşünüyor.

Sarı-kırmızılıların Gedson Fernandes'in bonservisi için 8 milyon Euro'luk bir teklif yapacağı ve bunun  üstüne çıkmayacağı öğrenildi.

Geçen sezon Galatasaray ile 17 lig maçına çıkan Gedson, 3 asist yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading