Yandex Metrica

Bundesliga şampiyonu Bayern Münih, Trabzonsporlu yıldızı transfer ediyor! Rekor teklif kulübe geldi

Bundesliga şampiyonu Bayern Münih, Trabzonsporlu yıldızı transfer ediyor! Rekor teklif kulübe geldi

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkat çeken genç oyuncu Ahmetcan Kaplan'a Almanya'dan teklif geldiğini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 19:21

Transfer döneminin gözde isimlerinden Ahmetcan Kaplan'a teklif yağıyor.

Sezonun ikinci devresinden itibaren bulduğu forma şansını iyi değerlendiren 19 yaşındaki stopere Almanya Bundesliga ekiplerinden teklif geldi.

Anadolu Ajansı'na konuk olan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, başarılı oyuncuya transfer tekliflerinin olduğunu doğruladı.

Ahmetcan Kaplan ile ilgilenen takımın Bundesliga'da sezonu şampiyon tamamlayan Bayern Münih'in olduğu öğrenildi.

Alman devinin genç yıldızı kadrosuna katarak bir başka takıma kiralamak istediği iddia ediliyor.

Avrupa devinden Arda Güler hamlesi!  Arda Güler'in babası ile görüştü Avrupa devinden Arda Güler hamlesi! Arda Güler'in babası ile görüştü Haberi Görüntüle

ABDULLAH AVCI'DAN AHMETCAN KAPLAN AÇIKLAMASI

Ahmetcan'ın Trabzonspor altyapısının önemli kaynaklarından biri olduğunu belirten Abdullah Avcı, şu ifadeleri kullandı:

"Ahmetcan, 18 ay evvel gittiğimde antrenmandaydı. Harika bir fizik, sol ayak ve stoper. Gelişime açık. Onu 'Trabzon'un yüzü yapalım' dedim. Çok önemli mesafe kat etti. Fırsatı çok iyi kullandı. Avrupa'da ciddi yerlerden teklifler var. Oyuncunun ve kulübün menfaatleri doğrultusunda karar veririz. Ahmetcan'a Almanya'dan teklif geldi diye biliyorum. 1-2 yatırım yapan takımların takibe alıp teklif sunacağını duymuştum. Gelişime açık bir oyuncudan bahsediyoruz. Yatırımımızı doğru yapmamız lazım. Topla ilişkisi olan bir oyuncu. Her ligde oynayabilir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading