Yandex Metrica

Bugün maç var mı 7 Nisan 2024? Bu akşam hangi takımların maçları var?

Bugün maç var mı 7 Nisan 2024? Bu akşam hangi takımların maçları var?

Futbol tutkunları, günlük olarak maçları takip etmek için sık sık "Bugün maç var mı 7 Nisan 2024? Bu akşam hangi takımların maçları var?" sorularınınu soruyor. Destekledikleri takımların maçlarını kaçırmamaya özen gösteren bu futbolseverler, diğer karşılaşmaların kritik anlarını ve skorlarını öğrenmek için "Bugün maç var mı 7 Nisan 2024?" gibi sorgulamalar yapıyorlar. Bizde sizler için bugün oynanacak maçları haberimizde derledik.
 

Spor

07.04.2024, 20:48

Birçok kişi günün maçlarını merak ediyor ve sık sık "Bugün maç var mı 7 Nisan?" ve "Bu akşam hangi takımların maçları var?" gibi soruları araştırıyor. Özellikle Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi maçları, en çok merak edilen karşılaşmalar arasında yer alıyor.

Fenerbahçe'de bomba transfer! İki yıllık anlaşma sağlandı Fenerbahçe'de bomba transfer! İki yıllık anlaşma sağlandı Haberi Görüntüle

BUGÜN MAÇ VAR MI 7 NİSAN?

Bugün çeşitli liglerden birçok maç var. İşte bazı karşılaşmalar:

13:30'da Çorum FK ile Kocaelispor arasında Trendyol 1. Lig maçı TRT Spor, Bein Sports 2 ve beIN Sports Tod TV kanallarında yayınlanacak.

Aynı saatte Bandırmaspor ile Manisa FK, Trendyol 1. Lig'de karşılaşacak ve maç Bein Sports Max 2, TRT Spor Web TV ve beIN Sports Tod TV kanallarında izlenebilecek.

15:00'da ise çeşitli TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçları olacak. Ancak bu maçların yayını bulunmamaktadır.

Bu karşılaşmalar arasında Bursaspor - 1461 Trabzon, Bucaspor - Kömürspor, Beyoğlu Yeni Çarşı - Afyonspor, Düzcespor - Denizlispor, Amedspor - İnegölspor, Elazığspor - Bulvarspor, Karşıyaka - Efeler 09 Spor, Akhisarspor - Bornova FK, Adana 1954 - Balıkesirspor, 68 Aksaray Bld. - Menemenspor, Uşakspor - Iğdırspor, Kuşadasıspor - Erbaaspor, Batman Petrol - Eynesil Belediyespor, Adıyamanspor - Kırklarelispor, İskenderunspor - Somaspor, Kepez Bld. - Tarsus İY, Silifke Bld. - Hacettepe, Talasgücü Bld - 52 Orduspor, Silivrispor - Sivas 4 Eylül, 1922 Konyaspor - Osmaniyespor ve Sebat Gençlik - Yıldırımspor maçları bulunmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading